,, ,

Sil Baştan Kaynanam Filminin Muhteşem Galası

Tv-Dünyası 08.12.2022 - 11:25, Güncelleme: 08.12.2022 - 11:25 6263+ kez okundu.
 

Sil Baştan Kaynanam Filminin Muhteşem Galası

Sil Baştan Kaynanam Filminin Muhteşem Galası
Yapımcılığını Vahdet Erdoğan ,ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer ,in oturduğu başrollerinde alper saldıran, Algı Eke , Billur Yılmaz , Zeynep Eronat , Gökçe Özyol  , Ömer Kurt ve  Asuman Dabak , ın rol aldığı Sil Baştan Kaynanam filminin galası dün akşam Kanyon Avm,de gerçekleşti. Galaya Mars Dağıtım, Ceo'su Serdar Can onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Sil Baştan Kaynanam filminin konusu ise: sil baştan kaynanam, evin yeni gelininin hafızasını kaybetmesiyle, dinamikleri tamamen değişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. İyi huylu bir gelin olan ceylan, hafızasını kaybetmesiyle tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Ceylan, kayınvalidesinin kötü davranışlarından kurtulmaya çalışırken, kocası ünal da annesi ve karısının arasını bulmaya çalışır. Ancak bu sırada ünal kendisini ikisi tarafından ezilirken bulur.  Haber: görkem emgen
Sil Baştan Kaynanam Filminin Muhteşem Galası

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan ,ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer ,in oturduğu başrollerinde alper saldıran, Algı Eke , Billur Yılmaz , Zeynep Eronat , Gökçe Özyol  , Ömer Kurt ve  Asuman Dabak , ın rol aldığı Sil Baştan Kaynanam filminin galası dün akşam Kanyon Avm,de gerçekleşti. Galaya Mars Dağıtım, Ceo'su Serdar Can onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Sil Baştan Kaynanam filminin konusu ise: sil baştan kaynanam, evin yeni gelininin hafızasını kaybetmesiyle, dinamikleri tamamen değişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. İyi huylu bir gelin olan ceylan, hafızasını kaybetmesiyle tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Ceylan, kayınvalidesinin kötü davranışlarından kurtulmaya çalışırken, kocası ünal da annesi ve karısının arasını bulmaya çalışır. Ancak bu sırada ünal kendisini ikisi tarafından ezilirken bulur. 

Haber: görkem emgen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.