,, ,

Hande Sarıoğlu kimdir

Kimdir 03.12.2022 - 10:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 10:08 6071+ kez okundu.
 

Hande Sarıoğlu kimdir

Hande Sarıoğlu kimdir
Hande Sarıoğlu, takvim yaprakları tam olarak 19 Eylül 1988 tarihini gösterirken Düzce ilinin Akçakoca adlı güzel ilçesinde hayata gözlerini açtı. Üniversite tahsilini ise İstanbul Kültür Üniversitesi’nin Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde bitirmiştir. Hande Sarıoğlu Seneler öncesinde herkesçe sevilen ve tekrarları bile izlenen Aşk-ı Memnu adlı televizyon dizisinde düğün organizatörü rolüyle konuk oyuncu minvalinde yer almıştır. 2010 senesinde ise Mehmet Ali Erbil önderliğinde oluşturulan Çarkıfelek adlı programda bulundu. Hande Sarıoğlu Program o zamanlar Star TV ekranlarında karşımıza çıkıyordu. Hande Sarıoğlu 2011 senesinde Pasaport isimli dikkat çekici yarışma programında Ümit Erdim ile beraber sunuculuk görevini üstlenmiştir. Ardından FOX ekranlarında Kaç Para Kaç isimli programda sunuculuk yapmıştır. 2016 senesinin Şubat ayında TV8 ekranlarında Böyle Çok Daha Güzelsin adlı programda Sema Çelebi ve Alp Kavasoğlu ile jüri üyeliği yaptı. 2017 senesinin Ağustos ayı itibariyle Tivibu Spor’da çalışma hayatına başlamış olan Hande Sarıoğlu , 2019 senesi itibariyle de Habertürk’te çalışmaya başlamıştır. Fatih Altaylı ve Emin Çağlar’ın yorumcu olarak aktif biçimde yer aldığı Spor Saati isimli programı da Hande Sarıoğlu sunmuştur. 2 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan program sırasında Fatih Altaylı’yla tartışan Hande Sarıoğlu bu programdan ayrılmıştır. Habertürk kanalında spor haberlerinde sunuculuğuyla kendini gösteren genç sunucu, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Bu video sonrasında kanaldaki işine son verilmiş oldu. Kendisinin şu anda da sosyal medya mecralarında birçok paylaşımı bulunuyor, hayran kitlesi ise bir hayli geniştir. Güzelliğiyle bir hayli dikkat çeken Hande Sarıoğlu ’nun genel kültürü de herkesçe takdir ediliyor. Son derece kendini geliştiren bir sunucu olan Sarıoğlu’nun ilerleyen zamanlarda özellikle kariyeri konusunda nasıl bir ilerleme kaydedeceği de büyük bir kitle tarafından merak edilmeye devam ediyor.
Hande Sarıoğlu kimdir

Hande Sarıoğlu, takvim yaprakları tam olarak 19 Eylül 1988 tarihini gösterirken Düzce ilinin Akçakoca adlı güzel ilçesinde hayata gözlerini açtı. Üniversite tahsilini ise İstanbul Kültür Üniversitesi’nin Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde bitirmiştir.

Hande Sarıoğlu Seneler öncesinde herkesçe sevilen ve tekrarları bile izlenen Aşk-ı Memnu adlı televizyon dizisinde düğün organizatörü rolüyle konuk oyuncu minvalinde yer almıştır. 2010 senesinde ise Mehmet Ali Erbil önderliğinde oluşturulan Çarkıfelek adlı programda bulundu. Hande Sarıoğlu Program o zamanlar Star TV ekranlarında karşımıza çıkıyordu.

Hande Sarıoğlu 2011 senesinde Pasaport isimli dikkat çekici yarışma programında Ümit Erdim ile beraber sunuculuk görevini üstlenmiştir. Ardından FOX ekranlarında Kaç Para Kaç isimli programda sunuculuk yapmıştır. 2016 senesinin Şubat ayında TV8 ekranlarında Böyle Çok Daha Güzelsin adlı programda Sema Çelebi ve Alp Kavasoğlu ile jüri üyeliği yaptı. 2017 senesinin Ağustos ayı itibariyle Tivibu Spor’da çalışma hayatına başlamış olan Hande Sarıoğlu , 2019 senesi itibariyle de Habertürk’te çalışmaya başlamıştır.

Fatih Altaylı ve Emin Çağlar’ın yorumcu olarak aktif biçimde yer aldığı Spor Saati isimli programı da Hande Sarıoğlu sunmuştur. 2 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan program sırasında Fatih Altaylı’yla tartışan Hande Sarıoğlu bu programdan ayrılmıştır. Habertürk kanalında spor haberlerinde sunuculuğuyla kendini gösteren genç sunucu, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Bu video sonrasında kanaldaki işine son verilmiş oldu. Kendisinin şu anda da sosyal medya mecralarında birçok paylaşımı bulunuyor, hayran kitlesi ise bir hayli geniştir.

Güzelliğiyle bir hayli dikkat çeken Hande Sarıoğlu ’nun genel kültürü de herkesçe takdir ediliyor. Son derece kendini geliştiren bir sunucu olan Sarıoğlu’nun ilerleyen zamanlarda özellikle kariyeri konusunda nasıl bir ilerleme kaydedeceği de büyük bir kitle tarafından merak edilmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.