,, ,

Yengesini öldürdü

Asayiş 28.11.2022 - 11:22, Güncelleme: 28.11.2022 - 11:24 4474+ kez okundu.
 

Yengesini öldürdü

Yengesini öldürdü
Hatay ’ın Payas ilçesinde bir kişi, tartıştığı yengesini tüfekle öldürdü iki kişiyi rehin aldı. Alınan bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Özkul Caddesi üzerindeki bir iş yerinde H.K, yengesi İnci Bağış Karakuş ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.K, yengesi inci Bağış Karakuş’u pompalı tüfekle vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, İnci Karakuş’un hayatını kaybettiğini belirlerken zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.  Haber: VEYSEL CINCIK
Yengesini öldürdü

Hatay ’ın Payas ilçesinde bir kişi, tartıştığı yengesini tüfekle öldürdü iki kişiyi rehin aldı. Alınan bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Özkul Caddesi üzerindeki bir iş yerinde H.K, yengesi İnci Bağış Karakuş ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.K, yengesi inci Bağış Karakuş’u pompalı tüfekle vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, İnci Karakuş’un hayatını kaybettiğini belirlerken zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Haber: VEYSEL CINCIK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.