,, ,

Elazığ’da CHP’nin “41 Günde 41 Mahalle” Gezileri Abdullahpaşa İle Başladı

Siyaset 21.11.2022 - 17:08, Güncelleme: 21.11.2022 - 17:08 3701+ kez okundu.
 

Elazığ’da CHP’nin “41 Günde 41 Mahalle” Gezileri Abdullahpaşa İle Başladı

Elazığ’da CHP’nin “41 Günde 41 Mahalle” Gezileri Abdullahpaşa İle Başladı
CHP İl Başkanlığı tarafından başlatılan “41 günde 41 mahalle” gezisi Abdullahpaşa Mahallesi ile başladı. CHP İl Başkanı Av. Çoşkun Çağlar Duran , beraberindekiler ile birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından başlatılan “41 Günde 41 Mahalle” çalışmasının ilk durağı Abdullahpaşa Mahallesi Oldu. Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse tarafından karşılanan CHP İl Başkanı Av. Çoşkun Çağlar Duran ve beraberindeki heyet muhtarlık ofisini ziyaret etti. Mahalle esnaflarını ziyaret eden Başkan Duran vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. DURAN: SORUNLARI İLK AĞIZDAN DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ CHP Elazığ İl Başkanı Av. Çoşkun Çağlar Duran , “İlk gün olarka Abdullahpaşa Mahalle’mizi ziyaret ettik. Mahallemizdeki esnaflarımızla bir araya geldik. Muhtarımızla bir araya geldik, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Deprem sonrası buradaki yapılan işlemlerin bir çoğundan birçok vatandaşımız halen mağdur. Esnafımız mağdur. Bunlarla ilgili dertleşiyoruz. Önümüzdeki günlerde buradaki aldığımız sıkıntılarla ilgili taleplerle ilgili görüşmelerimizi bir rapor haline getirip süreçten sonra burayla ilgi neler yapabileceğimizi hazırlayacağız. Bugün Abdullahpaşa Mahallesi’ndeyiz. Gezimiz devam ediyor. Yarın başka bir mahallemizde gezmeye devam edeceğiz. Elazığ’da vatandaşımızla beraberiz, iç içeyiz. Sorunları ilk ağızdan dinlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  Haber: Sıtkı Taşel    
Elazığ’da CHP’nin “41 Günde 41 Mahalle” Gezileri Abdullahpaşa İle Başladı

CHP İl Başkanlığı tarafından başlatılan “41 günde 41 mahalle” gezisi Abdullahpaşa Mahallesi ile başladı. CHP İl Başkanı Av. Çoşkun Çağlar Duran , beraberindekiler ile birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından başlatılan “41 Günde 41 Mahalle” çalışmasının ilk durağı Abdullahpaşa Mahallesi Oldu.

Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse tarafından karşılanan CHP İl Başkanı Av. Çoşkun Çağlar Duran ve beraberindeki heyet muhtarlık ofisini ziyaret etti.

Mahalle esnaflarını ziyaret eden Başkan Duran vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

DURAN: SORUNLARI İLK AĞIZDAN DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Çoşkun Çağlar Duran , “İlk gün olarka Abdullahpaşa Mahalle’mizi ziyaret ettik. Mahallemizdeki esnaflarımızla bir araya geldik. Muhtarımızla bir araya geldik, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Deprem sonrası buradaki yapılan işlemlerin bir çoğundan birçok vatandaşımız halen mağdur. Esnafımız mağdur. Bunlarla ilgili dertleşiyoruz. Önümüzdeki günlerde buradaki aldığımız sıkıntılarla ilgili taleplerle ilgili görüşmelerimizi bir rapor haline getirip süreçten sonra burayla ilgi neler yapabileceğimizi hazırlayacağız. Bugün Abdullahpaşa Mahallesi’ndeyiz. Gezimiz devam ediyor. Yarın başka bir mahallemizde gezmeye devam edeceğiz. Elazığ’da vatandaşımızla beraberiz, iç içeyiz. Sorunları ilk ağızdan dinlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Haber: Sıtkı Taşel

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.