,, ,

Lara Sayılgan Kimdir ?

Kimdir 08.11.2022 - 11:40, Güncelleme: 08.11.2022 - 11:40 5733+ kez okundu.
 

Lara Sayılgan Kimdir ?

Lara Sayılgan Kimdir ?
Lara Sayılgan İstanbul’da dünyaya geldi. Uzun yıllar Amerika, Brezilya ve Londra’da yaşadı. Mimar Sinan Üniversitesi’nde Opera okuduktan sonra hayatta yapmak istediği şeyin fotoğrafçılık olduğunu keşfedince uzun bir yolculuğa çıkmaya karar verdi. London College of Communication’da Medya ve Fotoğrafçılık okudu. İstanbul’a döndükten sonra portre ve moda fotoğrafçılığı alanında uzmanlaştı. 2005’te, prodüksiyon şirketi StudioPlus’ı kurdu. 2009’da Galeri Artist’te Fresh & Flesh adlı ilk solo sergisini açan Sayılgan, Lara Sayılgan ’la Sihirli Parmaklar adlı bir televizyon programına da imza attı. Lara Sayılgan Ağustos 2022 tarihi itibari ile Visual Art Platform tarafından temsil edilmektedir.
Lara Sayılgan Kimdir ?

Lara Sayılgan İstanbul’da dünyaya geldi. Uzun yıllar Amerika, Brezilya ve Londra’da yaşadı. Mimar Sinan Üniversitesi’nde Opera okuduktan sonra hayatta yapmak istediği şeyin fotoğrafçılık olduğunu keşfedince uzun bir yolculuğa çıkmaya karar verdi. London College of Communication’da Medya ve Fotoğrafçılık okudu. İstanbul’a döndükten sonra portre ve moda fotoğrafçılığı alanında uzmanlaştı. 2005’te, prodüksiyon şirketi StudioPlus’ı kurdu.

2009’da Galeri Artist’te Fresh & Flesh adlı ilk solo sergisini açan Sayılgan, Lara Sayılgan ’la Sihirli Parmaklar adlı bir televizyon programına da imza attı. Lara Sayılgan Ağustos 2022 tarihi itibari ile Visual Art Platform tarafından temsil edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.