,, ,

İYİ Partili Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Siyaset 05.11.2022 - 15:10, Güncelleme: 05.11.2022 - 15:10 4489+ kez okundu.
 

İYİ Partili Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

İYİ Partili Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, Kadın üyelerine özel kahvaltı programı düzenledi.   Yoğun bir katılım ile gerçekleştilen kahvaltı programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'ın eşi Nursen Yavaş , İYİ Parti Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Sevgi Yalav ve İYİ Parti Ankara İl Yöneticileri katıldı.   İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu , “Kahvaltı programımıza katılan tüm partililerimize ve misafirlerimize teşekkür ederim.” dedi.  Haber : Hilmi Erdoğan
İYİ Partili Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı, Kadın üyelerine özel kahvaltı programı düzenledi.

 

Yoğun bir katılım ile gerçekleştilen kahvaltı programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'ın eşi Nursen Yavaş , İYİ Parti Kadın Politikaları Başkan Yardımcısı Sevgi Yalav ve İYİ Parti Ankara İl Yöneticileri katıldı.

 

İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu , “Kahvaltı programımıza katılan tüm partililerimize ve misafirlerimize teşekkür ederim.” dedi. 

Haber : Hilmi Erdoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.