,, ,

Reynmen Kimdir ?

Kimdir 04.11.2022 - 17:16, Güncelleme: 04.11.2022 - 17:22 5575+ kez okundu.
 

Reynmen Kimdir ?

Reynmen Kimdir ?
Reynmen ’in gerçek adı Yusuf Aktaş ’tır. Kendisi, 6 Aralık 1995 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Youtube, Scorp gibi sosyal medya mecralarında paylaştığı videolar sayesinde ün kazanmıştır. Günümüzde şarkıcılık yapmaktadır. 2020 senesinin Şubat ayı verileri doğrultusunda Reynmen abonesi en fazla olan Türk YouTube kanalı olmuştur. Reynmen’in babası, Azerbaycan göçmeni olarak bilinmektedir. Genç sosyal medya fenomeni, ilkokul eğitimine Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulu’nda başlamış, daha ileriki zamanlarda ise Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’na nakil olmuştur. İlkokul eğitimini burada tamamlamıştır. Ardından lise eğitimine Bahçeşehir İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde başlamıştır. Buradan da mezun olmayı beklemeden Başakşehir Lisesi’ne geçmiştir. Oradan da mezun olamayıp açıköğretimden lise mezunu olmuştur. Genç yetenek, ünlenmeden önceki yaşamında babasıyla halde pazarcılık yapmaktaydı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Radyo ve Televizyon Programcılığı okurken Nişantaşı Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümüne geçiş yapmıştır. Reynmen Scorp adlı sosyal medya mecrasında çektiği videolar sayesinde sosyal medyada en çok konuşulan kişilerden biri haline gelmiştir. Ün kazanması da bu şekilde başlamıştır. Ardından YouTube’da ilgi çekici paylaşımlar yapmaya başlamıştır. 2019 senesinde Houze İstanbul adıyla bir müzik şirketi kurarak sektöre adım atmıştır. Hevesim Yok, Radyoda Neşet, Yoksun Başımda, Leila ve Dolunay gibi birçok sevilen şarkı üretmiştir. Çektiği klipler de hemen hemen her kesimden insanın dikkatini çekmeyi başarmış bir sosyal medya fenomenidir. Kurduğu şirketin merkez ofisi de İstanbul şehrinde yer alıyor. Birçok ünlü ismin eleştirdiği şarkılara imza atan Reynmen ’in hayran kitlesi ise bir hayli geniştir. Kendisinin hemen hemen her yaş grubundan hayranı bulunuyor. Genç fenomen, müzik sektöründeki başarısını her geçen gün daha da arttırarak gözleri kendi yönüne doğru çekiyor.  
Reynmen Kimdir ?

Reynmen ’in gerçek adı Yusuf Aktaş ’tır. Kendisi, 6 Aralık 1995 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Youtube, Scorp gibi sosyal medya mecralarında paylaştığı videolar sayesinde ün kazanmıştır. Günümüzde şarkıcılık yapmaktadır.

2020 senesinin Şubat ayı verileri doğrultusunda Reynmen abonesi en fazla olan Türk YouTube kanalı olmuştur. Reynmen’in babası, Azerbaycan göçmeni olarak bilinmektedir. Genç sosyal medya fenomeni, ilkokul eğitimine Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulu’nda başlamış, daha ileriki zamanlarda ise Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’na nakil olmuştur. İlkokul eğitimini burada tamamlamıştır. Ardından lise eğitimine Bahçeşehir İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde başlamıştır. Buradan da mezun olmayı beklemeden Başakşehir Lisesi’ne geçmiştir. Oradan da mezun olamayıp açıköğretimden lise mezunu olmuştur.

Genç yetenek, ünlenmeden önceki yaşamında babasıyla halde pazarcılık yapmaktaydı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Radyo ve Televizyon Programcılığı okurken Nişantaşı Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümüne geçiş yapmıştır. Reynmen Scorp adlı sosyal medya mecrasında çektiği videolar sayesinde sosyal medyada en çok konuşulan kişilerden biri haline gelmiştir. Ün kazanması da bu şekilde başlamıştır. Ardından YouTube’da ilgi çekici paylaşımlar yapmaya başlamıştır. 2019 senesinde Houze İstanbul adıyla bir müzik şirketi kurarak sektöre adım atmıştır. Hevesim Yok, Radyoda Neşet, Yoksun Başımda, Leila ve Dolunay gibi birçok sevilen şarkı üretmiştir.

Çektiği klipler de hemen hemen her kesimden insanın dikkatini çekmeyi başarmış bir sosyal medya fenomenidir. Kurduğu şirketin merkez ofisi de İstanbul şehrinde yer alıyor. Birçok ünlü ismin eleştirdiği şarkılara imza atan Reynmen ’in hayran kitlesi ise bir hayli geniştir. Kendisinin hemen hemen her yaş grubundan hayranı bulunuyor.

Genç fenomen, müzik sektöründeki başarısını her geçen gün daha da arttırarak gözleri kendi yönüne doğru çekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.