,, ,

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yürütülen inceleme ile ilgili, Alnımız açık başımız dik

Gündem 24.03.2022 - 10:39, Güncelleme: 24.03.2022 - 10:39 4676+ kez okundu.
 

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yürütülen inceleme ile ilgili, Alnımız açık başımız dik

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yürütülen inceleme ile ilgili, Alnımız açık başımız dik
Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yürütülen inceleme ile ilgili, “Alnımız açık, başımız dik arkadaşlar, hiçbir şekilde usulsüz bir işleme imza atmadık, atmayız” dedi  Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevliyken görev yeri değiştirilen bir personelin iddiaları doğrultusunda soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı'nca talep edilen belgeler üzerinde Emniyet Müdürlüğü personelince başlatılan inceleme devam ederken, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras basın mensuplarına açıklamada bulundu.  "SUÇLAMA VEYA GÖZALTI YOK"  Başkan Aras, Bodrum Belediyesi’nde yapılan her işlemin şeffaf ve hukuka uygun olduğunu belirttiği konuşmasında şunları iletti:  “Konuya ilişkin olarak hakkında suçlamada bulunulan herhangi bir personel ve yöneticimiz yoktur. Dolayısıyla gözaltına alınan bir personel ya da yöneticimizde bulunmamaktadır. Bodrum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla yönetilmektedir ve yapılan bütün işlemler mevzuat ve hukuka uygun olup her türlü denetime açıktır.”  BELEDİYENİN SORUŞTURMASI DA DEVAM EDİYOR  Belediyede yapılan işlerin hiçbirinde şaibe olmadığını vurgulayan Başkan Aras, “İnceleme kapsamında 7 dosya ile ilgili iddialar var. Belediyemiz Teftiş Kurulu Müdürlüğü de iddialarla ilgili soruşturma başlatmıştı. İncelemelerimiz bu doğrultuda devam ediyor. Bizim alnımız açık başımız dik. Hiçbir şekilde usulsüz bir işleme imza atmadık, atmayız. Belediyemizin işlemleri tamamen hukuka uygundur. Sarihtir, şeffaftır” diye konuştu. 
Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yürütülen inceleme ile ilgili, Alnımız açık başımız dik

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yürütülen inceleme ile ilgili, “Alnımız açık, başımız dik arkadaşlar, hiçbir şekilde usulsüz bir işleme imza atmadık, atmayız” dedi 

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevliyken görev yeri değiştirilen bir personelin iddiaları doğrultusunda soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı'nca talep edilen belgeler üzerinde Emniyet Müdürlüğü personelince başlatılan inceleme devam ederken, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras basın mensuplarına açıklamada bulundu. 

"SUÇLAMA VEYA GÖZALTI YOK" 

Başkan Aras, Bodrum Belediyesi’nde yapılan her işlemin şeffaf ve hukuka uygun olduğunu belirttiği konuşmasında şunları iletti: 

“Konuya ilişkin olarak hakkında suçlamada bulunulan herhangi bir personel ve yöneticimiz yoktur. Dolayısıyla gözaltına alınan bir personel ya da yöneticimizde bulunmamaktadır. Bodrum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla yönetilmektedir ve yapılan bütün işlemler mevzuat ve hukuka uygun olup her türlü denetime açıktır.” 

BELEDİYENİN SORUŞTURMASI DA DEVAM EDİYOR 

Belediyede yapılan işlerin hiçbirinde şaibe olmadığını vurgulayan Başkan Aras, “İnceleme kapsamında 7 dosya ile ilgili iddialar var. Belediyemiz Teftiş Kurulu Müdürlüğü de iddialarla ilgili soruşturma başlatmıştı. İncelemelerimiz bu doğrultuda devam ediyor. Bizim alnımız açık başımız dik. Hiçbir şekilde usulsüz bir işleme imza atmadık, atmayız. Belediyemizin işlemleri tamamen hukuka uygundur. Sarihtir, şeffaftır” diye konuştu. 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.