,, ,

Onur Akay’dan Ajda Pekkan’la ilgili korkutan açıklamalar!

Magazin 03.11.2022 - 11:21, Güncelleme: 03.11.2022 - 11:21 14866+ kez okundu.
 

Onur Akay’dan Ajda Pekkan’la ilgili korkutan açıklamalar!

Onur Akay’dan Ajda Pekkan’la ilgili korkutan açıklamalar!
Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay , Ajda Pekkan ’ın Fulya Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldığını ve kalça çatlağı olarak açıklansa da Pekkan’ın kalça eklemini oluşturan uyluk kemiğinin üst kısmının kırıldığını açıkladı. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Ajda Pekkan’ın kalça kemiğinde çatlak olduğu haberlerinin doğru olmadığını, Süperstar’a kalça kırığı teşhisi konulduğunu ve kalça protezi ameliyatı olduğunu iddia etti. Akay, “Doktoru, kaynamanın 3 ayı bile bulabileceğini ve en az 8 hafta sonra rahatça yürüyebileceğini söylemiş. Ayrıca doktoru Ajda Hanım’ın en az 2 ay sahnelere çıkmaması gerektiğini de söylemiş.” ifadelerini kullandı. “AJDA PEKKAN’I ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ BEKLİYOR” Ajda Pekkan’ın ameliyata girmeden önce çatlak denilmesini arzu ettiğini de ifade eden Onur Akay, “Değerli sanatçımız Ajda Pekkan, dün gece sabah saat 04:00’a doğru evinde tansiyonu düşünce, dengesini kaybedip kalçasının üstüne düşmüş. Yardımcıları menajerini arayarak yardım istemiş ve Ajda Hanım hemen Fulya Acıbadem Hastanesi'ne kaldırmış. Kalça çatlağı olarak açıklansa da maalesef Ajda Pekkan’ın kalça eklemini oluşturan uyluk kemiğinin üst kısmı kırılmış. Kalça kırığı teşhisi konulan ve acil ameliyata alınmasına karar verilen Ajda Hanım, ameliyata girmeden önce insanlar çok fazla merak etmesin diye çatlak denilmesini arzu etmiş. Kireçlenme de olduğu için Pekkan, kalça protezi ameliyatı olmuş. 7 saat süren ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu da öğrendim Ajda Pekkan, ameliyattan 2 saat sonra yürüteçle yürütülmüş ama bu hemen iyileştiği anlamına gelmiyor tabii. Ameliyatı başarılı geçmiş fakat Ajda Pekkan’ı çok zorlu bir süreç bekliyor. Her gün düzenli yürüyüşlerini yapacak ve fizik tedavi süreci başlayacak. Doktoru, kaynamanın 3 ayı bile bulabileceğini ve en az 8 hafta sonra rahatça yürüyebileceğini söylemiş. Ayrıca doktoru Ajda Hanım’ın en az 2 ay sahnelere çıkmaması gerektiğini de söylemiş.” ifadelerini kullandı. Pekkan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verilmişti: "Sn. Ajda Pekkan 'ın sabaha karşı evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak neticesinde ameliyata alınmış olup, kasım ayı konserlerimizi üzülerek iptal ettiğimizi belirtmek isterim. Oğuz Arınmış Menajeri."
Onur Akay’dan Ajda Pekkan’la ilgili korkutan açıklamalar!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay , Ajda Pekkan ’ın Fulya Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldığını ve kalça çatlağı olarak açıklansa da Pekkan’ın kalça eklemini oluşturan uyluk kemiğinin üst kısmının kırıldığını açıkladı.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Ajda Pekkan’ın kalça kemiğinde çatlak olduğu haberlerinin doğru olmadığını, Süperstar’a kalça kırığı teşhisi konulduğunu ve kalça protezi ameliyatı olduğunu iddia etti. Akay, “Doktoru, kaynamanın 3 ayı bile bulabileceğini ve en az 8 hafta sonra rahatça yürüyebileceğini söylemiş. Ayrıca doktoru Ajda Hanım’ın en az 2 ay sahnelere çıkmaması gerektiğini de söylemiş.” ifadelerini kullandı.

“AJDA PEKKAN’I ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ BEKLİYOR”

Ajda Pekkan’ın ameliyata girmeden önce çatlak denilmesini arzu ettiğini de ifade eden Onur Akay, “Değerli sanatçımız Ajda Pekkan, dün gece sabah saat 04:00’a doğru evinde tansiyonu düşünce, dengesini kaybedip kalçasının üstüne düşmüş. Yardımcıları menajerini arayarak yardım istemiş ve Ajda Hanım hemen Fulya Acıbadem Hastanesi'ne kaldırmış. Kalça çatlağı olarak açıklansa da maalesef Ajda Pekkan’ın kalça eklemini oluşturan uyluk kemiğinin üst kısmı kırılmış. Kalça kırığı teşhisi konulan ve acil ameliyata alınmasına karar verilen Ajda Hanım, ameliyata girmeden önce insanlar çok fazla merak etmesin diye çatlak denilmesini arzu etmiş. Kireçlenme de olduğu için Pekkan, kalça protezi ameliyatı olmuş. 7 saat süren ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu da öğrendim Ajda Pekkan, ameliyattan 2 saat sonra yürüteçle yürütülmüş ama bu hemen iyileştiği anlamına gelmiyor tabii. Ameliyatı başarılı geçmiş fakat Ajda Pekkan’ı çok zorlu bir süreç bekliyor. Her gün düzenli yürüyüşlerini yapacak ve fizik tedavi süreci başlayacak. Doktoru, kaynamanın 3 ayı bile bulabileceğini ve en az 8 hafta sonra rahatça yürüyebileceğini söylemiş. Ayrıca doktoru Ajda Hanım’ın en az 2 ay sahnelere çıkmaması gerektiğini de söylemiş.” ifadelerini kullandı.

Pekkan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verilmişti:

"Sn. Ajda Pekkan 'ın sabaha karşı evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak neticesinde ameliyata alınmış olup, kasım ayı konserlerimizi üzülerek iptal ettiğimizi belirtmek isterim. Oğuz Arınmış Menajeri."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.