,, ,

Selahattin Paşalı'nın yeni dizisi belli oldu!

Tv-Dünyası 12.10.2022 - 15:20, Güncelleme: 12.10.2022 - 15:20 9306+ kez okundu.
 

Selahattin Paşalı'nın yeni dizisi belli oldu!

Selahattin Paşalı 'nın yeni dizisi belli oldu!
Kalp Atışı, Babil, Leke, Aşk 101 ve Pera Palas'ta Gece Yarısı gibi yapımlarda yer alan başarılı genç oyuncu Selahattin Paşalı , OGM Pictures'ın 'Ömer' adlı dizisi ile anlaştı. Netflix'in 'Shtisel' dizisinden uyarlanan ve Star TV 'de ekrana gelecek olan yapımın yönetmen koltuğuna Cem Karcı (Kırmızı Oda, Terzi) oturacak. Ömer, yakında Star TV'de!    ( B. Altuntas )
Selahattin Paşalı 'nın yeni dizisi belli oldu!
Kalp Atışı, Babil, Leke, Aşk 101 ve Pera Palas'ta Gece Yarısı gibi yapımlarda yer alan başarılı genç oyuncu Selahattin Paşalı , OGM Pictures'ın 'Ömer' adlı dizisi ile anlaştı.
Netflix'in 'Shtisel' dizisinden uyarlanan ve Star TV 'de ekrana gelecek olan yapımın yönetmen koltuğuna Cem Karcı (Kırmızı Oda, Terzi) oturacak.
Ömer, yakında Star TV'de!
 
 ( B. Altuntas )
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.