,, ,

İlsen Kodal'ın Öğretmenler İçin Yaptığı Eser Eğitim Camiasından Tam Not Aldı

Müzik 18.10.2023 - 09:01, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:01 7974+ kez okundu.
 

İlsen Kodal'ın Öğretmenler İçin Yaptığı Eser Eğitim Camiasından Tam Not Aldı

Sevilen sanatçı İlksen Kodal, yeni eseriyle eğitim camiasının takdirini kazandı. Eser, 5 farklı şehirden öğretmenlerle uzaktan kaydedildi.
Pandemi Döneminde 5 Şehirden Müzik Öğretmeni ile Uzaktan Yapılan Eser Eğitim Camiasının Takdirini Kazandı Sevilen sanatçılardan İlksen Kodal pandemi döneminin zorlu şartlarında 5 farklı şehirden müzik öğretmenleri ile uzaktan bir eser yaptı ve orijinal halini single olarak çıkardı. Yeni eseri ile eğitim camiasının takdirini kazandı. Eserin sözleri Esin Kavga ve İlksen Kodal 'a ait. İlksen Kodal 'ın bestelediği şarkının müzik yönetmenliğini ve düzenlemelerini Oğuz Özler yaptı. Klarnet solo ve mix&mastering'de Halit Berkan Kayacan gitarda Emrah Zambak vokal kaydında Ufuk Uzun 'un yer aldığı şarkının klip yönetmenliğini Oğuz Akyol üstlendi. Eser, Eskişehir, Ankara, Isparta, Sakarya ve İstanbul arası uzaktan kayıt ile yapıldı. İlsen Kodal geçtiğimiz günlerde basına yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimiz için çok özel bir eser yaptık ve eserimiz çıktı. Umarız yoğun emekler ile yaptığımız bu çalışma sevenlerimiz ve dinleyiciler tarafından beğenilir. Yurdumuzun dört bir yanında yeşeren tüm öğretmenlerimize selam olsun." dedi.
Sevilen sanatçı İlksen Kodal, yeni eseriyle eğitim camiasının takdirini kazandı. Eser, 5 farklı şehirden öğretmenlerle uzaktan kaydedildi.

Pandemi Döneminde 5 Şehirden Müzik Öğretmeni ile Uzaktan Yapılan Eser Eğitim Camiasının Takdirini Kazandı

Sevilen sanatçılardan İlksen Kodal pandemi döneminin zorlu şartlarında 5 farklı şehirden müzik öğretmenleri ile uzaktan bir eser yaptı ve orijinal halini single olarak çıkardı. Yeni eseri ile eğitim camiasının takdirini kazandı.

Eserin sözleri Esin Kavga ve İlksen Kodal 'a ait. İlksen Kodal 'ın bestelediği şarkının müzik yönetmenliğini ve düzenlemelerini Oğuz Özler yaptı. Klarnet solo ve mix&mastering'de Halit Berkan Kayacan gitarda Emrah Zambak vokal kaydında Ufuk Uzun 'un yer aldığı şarkının klip yönetmenliğini Oğuz Akyol üstlendi. Eser, Eskişehir, Ankara, Isparta, Sakarya ve İstanbul arası uzaktan kayıt ile yapıldı.

İlsen Kodal geçtiğimiz günlerde basına yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimiz için çok özel bir eser yaptık ve eserimiz çıktı. Umarız yoğun emekler ile yaptığımız bu çalışma sevenlerimiz ve dinleyiciler tarafından beğenilir. Yurdumuzun dört bir yanında yeşeren tüm öğretmenlerimize selam olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.