,, ,

İlksen Harmancı’dan Silahlı Saldırıya Tepki

Siyaset 31.03.2023 - 17:02, Güncelleme: 07.04.2023 - 09:04 6265+ kez okundu.
 

İlksen Harmancı’dan Silahlı Saldırıya Tepki

İlksen Harmancın’dan Silahlı Saldırıya Tepki
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı İlksen Harmancı , İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıyı kınadı. İYİ Parti’nin İstanbul Zeytinburnu’ndaki il başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu.  İYİ Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı İlksen Harmancı dan geldi. İlksen Harmancı İstanbul'daki saldıra tepki göstererek, “Mevcut iktidarın Genel Başkanımız Meral Akşener’i tehdit etmesinin ardından böyle bir saldırının gerçekleşmesinin çok manidardır. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala  İYİ Parti ’nin yükselişini durduracaklarını sanıyorlar. Olayı esefle kınıyorum. Yaşanan saldırıda can kaybı ve yaralanma olmaması bizleri bir nebze de olsa sevindirmiştir. ” dedi.
İlksen Harmancın’dan Silahlı Saldırıya Tepki

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı İlksen Harmancı , İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıyı kınadı.


İYİ Parti’nin İstanbul Zeytinburnu’ndaki il başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu.  İYİ Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı İlksen Harmancı dan geldi. İlksen Harmancı İstanbul'daki saldıra tepki göstererek, “Mevcut iktidarın Genel Başkanımız Meral Akşener’i tehdit etmesinin ardından böyle bir saldırının gerçekleşmesinin çok manidardır. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala  İYİ Parti ’nin yükselişini durduracaklarını sanıyorlar. Olayı esefle kınıyorum. Yaşanan saldırıda can kaybı ve yaralanma olmaması bizleri bir nebze de olsa sevindirmiştir. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.