,, ,

İlkay Çiçek Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:39, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:39 8092+ kez okundu.
 

İlkay Çiçek Kimdir?

İlkay Çiçek Kimdir?
1986 doğumlu olan İlkay Çiçek Lisans eğitimini Eskişehir Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler bölümünde sürdürüyor. 2013 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye olarak siyasete başladı. Kimdir Uzun yıllar parti örgütünde çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra 2019 yılı seçimlerinde Menderes Cüneytbey Mahallesi muhtarı oldu. İlkay Çiçek evli ve iki çocuk babasıdır.
İlkay Çiçek Kimdir?

1986 doğumlu olan İlkay Çiçek Lisans eğitimini Eskişehir Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler bölümünde sürdürüyor. 2013 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye olarak siyasete başladı.

Kimdir Uzun yıllar parti örgütünde çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra 2019 yılı seçimlerinde Menderes Cüneytbey Mahallesi muhtarı oldu. İlkay Çiçek evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.