,, ,

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Organize Suç Örgütlerine Nefes Aldırmayacağız

Gündem 18.02.2024 - 12:45, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:45 4360+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Organize Suç Örgütlerine Nefes Aldırmayacağız

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kırmızı Bülten’le aranan Beratcan Gökdemir’in suç örgütüne ‘KAFES-42’ operasyonuyla darbe vurdu. 12 şüpheli yakalandı, silahlar ele geçirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Kırmızı Bülten ile aranan ve yurtdışında firari olan Beratcan Gökdemir ’in liderliğini yaptığı organize suç örgütüne yönelik olarak İstanbul’da Jandarma bölgesinde gerçekleştirilen “KAFES-42” operasyonunda 12 örgüt üyesi şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine nefes aldırmayacağız” dedi. Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan fiziki ve teknik takip sonucunda, suç örgütünün; Firari elebaştan telefon yoluyla talimat aldığı, “Tahsilat” adı altında mağdurlara cebir, tehdit ve şiddet uyguladığı, Silahla adam yaraladığı ve Uzun namlulu silahlar ile motorlu ve maskeli olarak ev ve işyeri kurşunladığı tespit edildi. Operasyonlar sonucunda; AK-47 Piyade Tüfeği, M-16 Piyade Tüfeği ve Glock marka 9 mm tabanca ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren Jandarma ekiplerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Allah ayaklarına taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kırmızı Bülten’le aranan Beratcan Gökdemir’in suç örgütüne ‘KAFES-42’ operasyonuyla darbe vurdu. 12 şüpheli yakalandı, silahlar ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Kırmızı Bülten ile aranan ve yurtdışında firari olan Beratcan Gökdemir ’in liderliğini yaptığı organize suç örgütüne yönelik olarak İstanbul’da Jandarma bölgesinde gerçekleştirilen “KAFES-42” operasyonunda 12 örgüt üyesi şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine nefes aldırmayacağız” dedi.

Jandarma Genel Komutanlığı koordinasyonunda, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan fiziki ve teknik takip sonucunda, suç örgütünün;

  • Firari elebaştan telefon yoluyla talimat aldığı,
  • “Tahsilat” adı altında mağdurlara cebir, tehdit ve şiddet uyguladığı,
  • Silahla adam yaraladığı ve
  • Uzun namlulu silahlar ile motorlu ve maskeli olarak ev ve işyeri kurşunladığı tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda;

  • AK-47 Piyade Tüfeği,
  • M-16 Piyade Tüfeği ve
  • Glock marka 9 mm tabanca ele geçirildi.

Operasyonu gerçekleştiren Jandarma ekiplerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Allah ayaklarına taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.