,, ,

İçişleri Bakanı Yerlikaya, KAFES-34 Operasyonunu Duyurdu

Gündem 02.02.2024 - 09:22, Güncelleme: 02.02.2024 - 09:22 3287+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya, KAFES-34 Operasyonunu Duyurdu

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Balıkesir’de KAFES-34 operasyonunu duyurdu. Gökhan Kuş liderliğindeki suç örgütü çökertildi, 13 şüpheli yakalandı. Yerlikaya, adalete teslim etme kararlılığını vurguladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından Balıkesir’de gerçekleştirilen “ KAFES-34 ” operasyonlarını duyurdu. Operasyonlar, Gökhan Kuş’un elebaşı olduğu bir organize suç örgütünü çökertti. Operasyonlarda örgüt elebaşı ile birlikte 13 şüpheli yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, suç örgütünün yağma, tahsilatçılık ve tefecilik yaparak haksız menfaat elde ettiği, korkutma ve haraç alma amaçlı olarak ikamet kurşunlama olayını gerçekleştirdiği, eğlence mekanlarına çöktüğü, silahlı tehdit, silahla yaralama ve kasten öldürmeye teşebbüs eylemlerini gerçekleştirdiği tespit edildi. Operasyonlar sonucunda 6 adet ruhsatsız tabanca ve muhtelif miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu. Operasyonları düzenleyen polisleri tebrik eden Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Balıkesir’de KAFES-34 operasyonunu duyurdu. Gökhan Kuş liderliğindeki suç örgütü çökertildi, 13 şüpheli yakalandı. Yerlikaya, adalete teslim etme kararlılığını vurguladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından Balıkesir’de gerçekleştirilen “ KAFES-34 ” operasyonlarını duyurdu. Operasyonlar, Gökhan Kuş’un elebaşı olduğu bir organize suç örgütünü çökertti. Operasyonlarda örgüt elebaşı ile birlikte 13 şüpheli yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, suç örgütünün yağma, tahsilatçılık ve tefecilik yaparak haksız menfaat elde ettiği, korkutma ve haraç alma amaçlı olarak ikamet kurşunlama olayını gerçekleştirdiği, eğlence mekanlarına çöktüğü, silahlı tehdit, silahla yaralama ve kasten öldürmeye teşebbüs eylemlerini gerçekleştirdiği tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda 6 adet ruhsatsız tabanca ve muhtelif miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu. Operasyonları düzenleyen polisleri tebrik eden Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.