,, ,

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 65 Yeni Mobil Göç Noktası Araçlarını Hizmete Aldı

Gündem 28.02.2024 - 10:03, Güncelleme: 28.02.2024 - 10:03 3612+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 65 Yeni Mobil Göç Noktası Araçlarını Hizmete Aldı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da 65 yeni Mobil Göç Noktası aracını hizmete aldı. Türkiye genelinde 162 araç bulunuyor. Düzensiz göçle mücadele devam ediyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , İstanbul ’da 65 yeni Mobil Göç Noktası aracını hizmete aldığını ve bu yeni araçlarla birlikte İstanbul’da toplamda 103 Mobil Göç Noktasına ulaşıldığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, bugün itibarıyla Türkiye genelinde 30 büyükşehirde toplamda 162 Mobil Göç Noktası aracının bulunduğunu belirtti. Düzensiz göçle mücadele kapsamında, 19 Temmuz tarihinden bu yana sadece İstanbul’da mobil göç noktalarında 192,934 yabancının kontrollerinin yapıldığını ve 56,620 yabancının sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine sevk edildiğini ifade etti. Dünyada bir ilk olan Mobil Göç Noktası araçlarının sayısının artırılacağını vurgulayan Yerlikaya, düzensiz göçle ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelelerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü ve sürdürmeye devam edileceğini belirtti.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da 65 yeni Mobil Göç Noktası aracını hizmete aldı. Türkiye genelinde 162 araç bulunuyor. Düzensiz göçle mücadele devam ediyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , İstanbul ’da 65 yeni Mobil Göç Noktası aracını hizmete aldığını ve bu yeni araçlarla birlikte İstanbul’da toplamda 103 Mobil Göç Noktasına ulaşıldığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, bugün itibarıyla Türkiye genelinde 30 büyükşehirde toplamda 162 Mobil Göç Noktası aracının bulunduğunu belirtti.

Düzensiz göçle mücadele kapsamında, 19 Temmuz tarihinden bu yana sadece İstanbul’da mobil göç noktalarında 192,934 yabancının kontrollerinin yapıldığını ve 56,620 yabancının sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine sevk edildiğini ifade etti.

Dünyada bir ilk olan Mobil Göç Noktası araçlarının sayısının artırılacağını vurgulayan Yerlikaya, düzensiz göçle ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelelerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü ve sürdürmeye devam edileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.