,, ,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan ‘KISKAÇ-7’ Operasyonu Açıklaması

Gündem 21.02.2024 - 09:37, Güncelleme: 21.02.2024 - 09:37 3156+ kez okundu.
 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan ‘KISKAÇ-7’ Operasyonu Açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ’ye yönelik ‘KISKAÇ-7’ Operasyonlarında 67 şüpheli yakalandığını duyurdu. Toplam 4.022 operasyon düzenlendi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “ KISKAÇ-7 ” Operasyonlarında 67 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, “FETÖ’cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz” dedi. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi. Şüphelilerin, örgütün “Güncel Yapılanması”, sözde “Askeri Mahrem Yapılanması” ve “Emniyet Mahrem Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, münferit sınav soruşturmaları kapsamında, sınav öncesinde soruların kendilerine verildiğine dair beyan bulunan ve mülakatlarda avantajlı olarak kodlandıkları tespit edildi. Operasyonlar sonucunda çok miktarda para ve çok sayıda dijital materyal ile örgütsel dokümana el konuldu. 1 Haziran 2023’ten bugüne kadar FETÖ’ye yönelik toplam 4.022 operasyon düzenlendi ve bu operasyonlarda 6.045 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ’ye yönelik ‘KISKAÇ-7’ Operasyonlarında 67 şüpheli yakalandığını duyurdu. Toplam 4.022 operasyon düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “ KISKAÇ-7 ” Operasyonlarında 67 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, “FETÖ’cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz” dedi.

Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi. Şüphelilerin, örgütün “Güncel Yapılanması”, sözde “Askeri Mahrem Yapılanması” ve “Emniyet Mahrem Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, münferit sınav soruşturmaları kapsamında, sınav öncesinde soruların kendilerine verildiğine dair beyan bulunan ve mülakatlarda avantajlı olarak kodlandıkları tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda çok miktarda para ve çok sayıda dijital materyal ile örgütsel dokümana el konuldu. 1 Haziran 2023’ten bugüne kadar FETÖ’ye yönelik toplam 4.022 operasyon düzenlendi ve bu operasyonlarda 6.045 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.