,, ,

İbrahim Tatlıses Dubai'de konser verdi

Magazin 22.03.2022 - 19:45, Güncelleme: 22.03.2022 - 19:45 10973+ kez okundu.
 

İbrahim Tatlıses Dubai'de konser verdi

İbrahim Tatlıses Dubai'de konser verdi
İbrahim Tatlıses, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai Emirliği'nde konser verdi.  İranlı sanatçı Ebi ile Dubai World Trade Centre'da sahne alan Tatlıses, binlerce kişinin katıldığı konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.  Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçiliğinin Twitter hesabından konsere ilişkin paylaşımda bulunuldu.    Paylaşımda, "Değerli sanatçımız İbrahim Tatlıses’e BAE’ye özlemini çektiğimiz memleketimizin havasını getirdiği için teşekkür ediyoruz." Altını çizdi.
İbrahim Tatlıses Dubai'de konser verdi

İbrahim Tatlıses, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai Emirliği'nde konser verdi. 

İranlı sanatçı Ebi ile Dubai World Trade Centre'da sahne alan Tatlıses, binlerce kişinin katıldığı konserde sevilen şarkılarını seslendirdi. 

Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçiliğinin Twitter hesabından konsere ilişkin paylaşımda bulunuldu. 
 

Paylaşımda, "Değerli sanatçımız İbrahim Tatlıses’e BAE’ye özlemini çektiğimiz memleketimizin havasını getirdiği için teşekkür ediyoruz." Altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.