,, ,

İbrahim Selim, "Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı" Oyunuyla Sezonu Açtı

Tv-Dünyası 09.02.2024 - 14:04, Güncelleme: 09.02.2024 - 14:04 7811+ kez okundu.
 

İbrahim Selim, "Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı" Oyunuyla Sezonu Açtı

İbrahim Selim, ‘Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı’ oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Tek kişilik oyun, gece kulüplerinde bodyguardlık yapan Dave’in hikayesini anlatıyor.
2016 yılında Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülünü kazandıran Dave rolüyle izleyicileriyle buluşan İbrahim Selim , "Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı" oyunu ile sezonun ilk oyununu sergiledi. Yoğun ilgi gören oyunda Selim'e, Alice oyununda birlikte rol aldığı Serenay Sarıkaya , Şükrü Özyıldız ve Merve Dizdar 'ın yanı sıra Birce Akalay , Fatih Artman ve Hakan Kurtaş gibi isimler de destek verdi. Oyun Hakkında: Tek kişilik bir oyun. 44 yaşında, evli ve çocuklu, gece kulüplerinde bodyguardlık yapan Dave'in hikayesini anlatıyor. Dave artık başka bir şey yapmak istiyor ve yeni bir iş arıyor. Gazete ilanından bulduğu iş, eskisine göre daha kolaydır.
İbrahim Selim, ‘Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı’ oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Tek kişilik oyun, gece kulüplerinde bodyguardlık yapan Dave’in hikayesini anlatıyor.

2016 yılında Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülünü kazandıran Dave rolüyle izleyicileriyle buluşan İbrahim Selim , "Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı" oyunu ile sezonun ilk oyununu sergiledi.

Yoğun ilgi gören oyunda Selim'e, Alice oyununda birlikte rol aldığı Serenay Sarıkaya , Şükrü Özyıldız ve Merve Dizdar 'ın yanı sıra Birce Akalay , Fatih Artman ve Hakan Kurtaş gibi isimler de destek verdi.

Oyun Hakkında:

  • Tek kişilik bir oyun.
  • 44 yaşında, evli ve çocuklu, gece kulüplerinde bodyguardlık yapan Dave'in hikayesini anlatıyor.
  • Dave artık başka bir şey yapmak istiyor ve yeni bir iş arıyor.
  • Gazete ilanından bulduğu iş, eskisine göre daha kolaydır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.