,, ,

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 15 Temmuz mesajı

Gündem 15.07.2023 - 08:50, Güncelleme: 15.07.2023 - 08:50 3144+ kez okundu.
 

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 15 Temmuz mesajı

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 15 Temmuz mesajı
25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle mesaj yayımladılar. Özbakır çifti ; “Tarihin en alçak saldırılarından birine 15 Temmuz gecesi hep birlikte tanık olduk. İbret, gurur ve zafer gecesi 15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız. Hainlere göğsünü siper eden, vatan müdafası verirken şehadet şerbeti içen tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyoruz” dediler.     “VATAN İÇİN HER DAİM TEYAKKUZDAYIZ”   Özbakır çifti , Türkiye’nin egemenliğini yaşatmak için milletin sokaklara indiğini darbeye karşı cesurca direndiğini, karanlık ve uzun geceyi aydınlığa kavuşturduğunu belirttiler.   Özbakır çifti ; “Milletimiz, egemenliğini koruma ve yaşatma kararlılığını, 15 Temmuz gecesi verdiği mücadele ile tüm dünyaya haykırdı. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen halkımız hainlerin saldırılarını püskürtmek için tankın, tüfeğin, silahın karşısına çıplak yumruklarıyla çıktı. 15 Temmuz gecesi milletimize ve değerlerimize saldıranlar asil milletimizin güçlü duruşu, cesareti ve feraseti karşısında yerle yeksan oldular. Milletimiz ile birlikte vatanımız için her daim teyakkuzdayız. Ruhunu şeytana satanlara, ülkemizi çıkmazlara sokma yolculuğuna çıkanlara, devletimizin bekasına saldıranlara 15 Temmuz gecesi olduğu gibi hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. Bu milleti tarih sahnesinden silme çabası içinde olanlar bilmelidir ki; gayretleri beyhudedir, kendileri tarih sayfalarından silinmeye mahkûmdurlar. 15 Temmuz gecesinde milletimizin yazdığı bu kahramanlık destanı tarih sayfalarında ebediyen yerini koruyacaktır” dediler.    “BU MİLLET HAİNLERE ASLA BOYUN EĞMEZ”   Özbakır çifti ;  Vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için daha çok çalışacağız. Türkiye ve kutsal değerlerimiz uğruna bir saniye bile gözünü kırpmadan hayatından vazgeçen tüm şehitlerimizi saygı, hürmet, rahmet ve dualarla; kahraman gazilerimizi ise minnetle yâd ediyoruz. Hainlere hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” dediler.
Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden 15 Temmuz mesajı

25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle mesaj yayımladılar.

Özbakır çifti ; “Tarihin en alçak saldırılarından birine 15 Temmuz gecesi hep birlikte tanık olduk. İbret, gurur ve zafer gecesi 15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız. Hainlere göğsünü siper eden, vatan müdafası verirken şehadet şerbeti içen tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyoruz” dediler. 
 
 “VATAN İÇİN HER DAİM TEYAKKUZDAYIZ”   Özbakır çifti , Türkiye’nin egemenliğini yaşatmak için milletin sokaklara indiğini darbeye karşı cesurca direndiğini, karanlık ve uzun geceyi aydınlığa kavuşturduğunu belirttiler.
 
Özbakır çifti ; “Milletimiz, egemenliğini koruma ve yaşatma kararlılığını, 15 Temmuz gecesi verdiği mücadele ile tüm dünyaya haykırdı. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen halkımız hainlerin saldırılarını püskürtmek için tankın, tüfeğin, silahın karşısına çıplak yumruklarıyla çıktı. 15 Temmuz gecesi milletimize ve değerlerimize saldıranlar asil milletimizin güçlü duruşu, cesareti ve feraseti karşısında yerle yeksan oldular. Milletimiz ile birlikte vatanımız için her daim teyakkuzdayız. Ruhunu şeytana satanlara, ülkemizi çıkmazlara sokma yolculuğuna çıkanlara, devletimizin bekasına saldıranlara 15 Temmuz gecesi olduğu gibi hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. Bu milleti tarih sahnesinden silme çabası içinde olanlar bilmelidir ki; gayretleri beyhudedir, kendileri tarih sayfalarından silinmeye mahkûmdurlar. 15 Temmuz gecesinde milletimizin yazdığı bu kahramanlık destanı tarih sayfalarında ebediyen yerini koruyacaktır” dediler.
 
 “BU MİLLET HAİNLERE ASLA BOYUN EĞMEZ”
 
Özbakır çifti ;  Vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için daha çok çalışacağız. Türkiye ve kutsal değerlerimiz uğruna bir saniye bile gözünü kırpmadan hayatından vazgeçen tüm şehitlerimizi saygı, hürmet, rahmet ve dualarla; kahraman gazilerimizi ise minnetle yâd ediyoruz. Hainlere hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.