,, ,

Hüseyin ve Deniz Özbakır Çifti, Kadir Gecesi’ni Kutladı

Gündem 05.04.2024 - 12:47, Güncelleme: 05.04.2024 - 12:47 4275+ kez okundu.
 

Hüseyin ve Deniz Özbakır Çifti, Kadir Gecesi’ni Kutladı

Hüseyin ve Deniz Özbakır, Kadir Gecesi’nde sevgi ve kardeşlik mesajı yayınladı. Tüm Türk-İslam Aleminin hayırlara vesile olmasını diledi
25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır çifti Kadir Gecesi dolayısı ile kutlama mesajı yayınladılar. Özbakır Ailesi mübarek Kadir Gecesi  dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladılar. Yazılı olarak yapılan kutlama mesajı şöyle: Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in de indirildiği, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu müstesna geceyi, Yüce Allah’ın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, dargınlıkların bir kenara bırakılarak, aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızın gelişmesine vesile olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türk-İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm insanlığa mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.
Hüseyin ve Deniz Özbakır, Kadir Gecesi’nde sevgi ve kardeşlik mesajı yayınladı. Tüm Türk-İslam Aleminin hayırlara vesile olmasını diledi

25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır çifti Kadir Gecesi dolayısı ile kutlama mesajı yayınladılar.

Özbakır Ailesi mübarek Kadir Gecesi  dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladılar.
Yazılı olarak yapılan kutlama mesajı şöyle:
Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in de indirildiği, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz.
Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu müstesna geceyi, Yüce Allah’ın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, dargınlıkların bir kenara bırakılarak, aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızın gelişmesine vesile olarak görmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türk-İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm insanlığa mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.