,, ,

Hüseyin Baş Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesi önünde dua etti.

Siyaset 22.03.2022 - 20:30, Güncelleme: 22.03.2022 - 20:30 4105+ kez okundu.
 

Hüseyin Baş Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesi önünde dua etti.

Hüseyin Baş Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesi önünde dua etti.
BTP’nin 8. Olağan Büyük Kongresinde delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkan seçilen Hüseyin Baş, Anıtkabir’i ziyaret etti. BTP liderine yeni seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir partili heyet de eşlik etti. Hüseyin Baş liderliğindeki BTP heyeti, daha sonra Aslanlı yoldan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin bulunduğu tören salonuna geldi. Resmi törende BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu ve hep birlikte saygı duruşunda bulundular. Saygı duruşunun ardından BTP lideri, Atatürk’ün mozolesi önünde dua etti. Misaki Milli kulesi'nde Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Hüseyin Baş şunları yazdı; “Sana ödenmemiş bir borcumuz var” “Atam,   Kahramanım, Varlık sebebimiz, Sana ödenmemiş bir borcumuz var, Ömrümüzün sonuna kadar ödeyeceğiz.” yazdı.   BTP liderinin Anıtkabir ziyareti, beraberindeki heyetle birlikte fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Hüseyin Baş Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesi önünde dua etti.

BTP’nin 8. Olağan Büyük Kongresinde delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkan seçilen Hüseyin Baş, Anıtkabir’i ziyaret etti.
BTP liderine yeni seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir partili heyet de eşlik etti.
Hüseyin Baş liderliğindeki BTP heyeti, daha sonra Aslanlı yoldan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin bulunduğu tören salonuna geldi.
Resmi törende BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu ve hep birlikte saygı duruşunda bulundular.
Saygı duruşunun ardından BTP lideri, Atatürk’ün mozolesi önünde dua etti.

Misaki Milli kulesi'nde Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Hüseyin Baş şunları yazdı;


“Sana ödenmemiş bir borcumuz var”
“Atam,  
Kahramanım,
Varlık sebebimiz,
Sana ödenmemiş bir borcumuz var, Ömrümüzün sonuna kadar ödeyeceğiz.” yazdı.

 

BTP liderinin Anıtkabir ziyareti, beraberindeki heyetle birlikte fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.