,, ,

Hudut Kartalları, FETÖ'cü teröristleri yakaladı

Gündem 31.01.2024 - 14:38, Güncelleme: 31.01.2024 - 14:38 2956+ kez okundu.
 

Hudut Kartalları, FETÖ'cü teröristleri yakaladı

Hudut Kartalları, FETÖ mensubu olduğu belirlenen 5 şahsı yakaladı; Bakanlık, hudutların 7/24 gözetlendiğini belirtti
Milli Savunma Bakanlığı , FETÖ ile mücadelenin hudutlarda da sürdüğünü duyurdu. Edirne 'de görev yapan Hudut Kartalları , ülkemizden Yunanistan 'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 şahsı yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahısların FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hudutlarımız, ülkemizin güvenliğini ve egemenliğini korumak için Hudut Kartallarımız tarafından 7/24 gözetlenmektedir. FETÖ terör örgütü mensuplarının ülkemizi terk etmesine izin vermeyeceğiz" denildi.
Hudut Kartalları, FETÖ mensubu olduğu belirlenen 5 şahsı yakaladı; Bakanlık, hudutların 7/24 gözetlendiğini belirtti

Milli Savunma Bakanlığı , FETÖ ile mücadelenin hudutlarda da sürdüğünü duyurdu. Edirne 'de görev yapan Hudut Kartalları , ülkemizden Yunanistan 'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 şahsı yakaladı.

Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahısların FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hudutlarımız, ülkemizin güvenliğini ve egemenliğini korumak için Hudut Kartallarımız tarafından 7/24 gözetlenmektedir. FETÖ terör örgütü mensuplarının ülkemizi terk etmesine izin vermeyeceğiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.