,, ,

Hopa Açıklarında Hayalet Ağ Temizliği Sırasında Gemi Batığı Bulundu

Gündem 08.02.2024 - 09:44, Güncelleme: 08.02.2024 - 09:44 3231+ kez okundu.
 

Hopa Açıklarında Hayalet Ağ Temizliği Sırasında Gemi Batığı Bulundu

Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü, Hopa’da hayalet ağ temizliği sırasında 50 metre derinlikte bir gemi batığı keşfetti.
Artvin 'in Hopa ilçesinde Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü tarafından yapılan hayalet ağ temizliği sırasında 50 metre derinlikte parçalanmış bir gemi batığı keşfedildi. Hayalet Ağlar Temizleniyordu: Hopa açıklarında balıkçılar tarafından çevreye zarar veren ve balık ölümlerine yol açan hayalet ağların temizlenmesi için Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü 'ne talepte bulunuldu. Liman Başkanlığından İzin Alındı: Kulüp, Hopa Liman Başkanlığı'ndan gerekli izinleri aldıktan sonra bölgede çalışma başlattı. 53 Metre Uzunluğunda Batık Gemi Bulundu: Kulüp bünyesindeki dalgıçlar, 5 kilometrelik alanda yaptıkları hayalet ağ arama ve temizleme çalışması sırasında parçalanmış gemi batığına rastladı. Yapılan inceleme ve görüntüleme sonucu yaklaşık 1,5 metresi kuma gömülmüş ve hayalet ağlarla sarılmış haldeki geminin bir parçasının 53 metre uzunluğunda olduğu belirlendi. Geminin ismi ise henüz bilinmiyor.
Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü, Hopa’da hayalet ağ temizliği sırasında 50 metre derinlikte bir gemi batığı keşfetti.

Artvin 'in Hopa ilçesinde Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü tarafından yapılan hayalet ağ temizliği sırasında 50 metre derinlikte parçalanmış bir gemi batığı keşfedildi.

Hayalet Ağlar Temizleniyordu:

Hopa açıklarında balıkçılar tarafından çevreye zarar veren ve balık ölümlerine yol açan hayalet ağların temizlenmesi için Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü 'ne talepte bulunuldu.

Liman Başkanlığından İzin Alındı:

Kulüp, Hopa Liman Başkanlığı'ndan gerekli izinleri aldıktan sonra bölgede çalışma başlattı.

53 Metre Uzunluğunda Batık Gemi Bulundu:

Kulüp bünyesindeki dalgıçlar, 5 kilometrelik alanda yaptıkları hayalet ağ arama ve temizleme çalışması sırasında parçalanmış gemi batığına rastladı. Yapılan inceleme ve görüntüleme sonucu yaklaşık 1,5 metresi kuma gömülmüş ve hayalet ağlarla sarılmış haldeki geminin bir parçasının 53 metre uzunluğunda olduğu belirlendi. Geminin ismi ise henüz bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.