,, ,

Hilmi Yaman Kimdir?

Kimdir 18.12.2023 - 13:55, Güncelleme: 06.01.2024 - 10:21 17596+ kez okundu.
 

Hilmi Yaman Kimdir?

Hilmi Yaman Kimdir?
Hilmi Yaman 15 Mayıs 1967 yılında Ankara Çamlıdere ‘de doğan bir siyasetçi ve işadamıdır. ilk ve orta öğrenimini Çamlıdere ‘de lise eğitimini ise Yenimahalle Yahya Kemal beyatlı lisesinde tamamlamıştır. lisans eğitimlerini Anadolu Üniversitesi’nde işletme İstanbul Üniversitesi’nde halkla işler ve tanıtım bölümlerinde almıştır. ayrıca Çankaya Üniversitesi nde siyaset ve uluslarası ilişkiler alanında Yükseklisans yapmıştır. Hilmi Yaman 2004 yılında Ak Parti Ankara il, Yenimahalle ilçe delegesi olarak görev almış. 2004 2009 yılları arasında Yenimahalle belediyesinde meclis üyesi olarak görev yapmıştır. bu süreçte çeşitli komisyonlarda başkanlık görevlerinde bulunmuş ve partisi içinde aktif rol oynamıştır. Ak Parti Ankara il ve Yenimahalle ilçe delegelikleri devam etmektedir.  Türkiye binicilik federasyonu nda 2012 - 2021 tarihleri arasında Asbaşkanlık görevinde bulunan Yaman aynı zamanda Ankaralılar ve Ankara hizmet edenler derneğinin genel başkanıdır. Başkent Ankara Meclisi Genel Başkan yardımcısı ve HYB petrol şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. ayrıca Ankaragücü disiplin kurulu üyeliği ve Gençlerbirliği kongre üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur. Hilmi Yaman Ankaralılar Derneği’ne yeni bir vizyon katmış ve genel merkezini Yenimahalle sınırları içinde tarihi Ankara evine taşınmıştır. faaliyetlerini sürdürebirlik ve dijital ortamda yapay zeka ile yürütmektedir. ayrıca İngilizce ve Romence bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.
Hilmi Yaman Kimdir?

Hilmi Yaman 15 Mayıs 1967 yılında Ankara Çamlıdere ‘de doğan bir siyasetçi ve işadamıdır. ilk ve orta öğrenimini Çamlıdere ‘de lise eğitimini ise Yenimahalle Yahya Kemal beyatlı lisesinde tamamlamıştır. lisans eğitimlerini Anadolu Üniversitesi’nde işletme İstanbul Üniversitesi’nde halkla işler ve tanıtım bölümlerinde almıştır. ayrıca Çankaya Üniversitesi nde siyaset ve uluslarası ilişkiler alanında Yükseklisans yapmıştır.

Hilmi Yaman 2004 yılında Ak Parti Ankara il, Yenimahalle ilçe delegesi olarak görev almış. 2004 2009 yılları arasında Yenimahalle belediyesinde meclis üyesi olarak görev yapmıştır. bu süreçte çeşitli komisyonlarda başkanlık görevlerinde bulunmuş ve partisi içinde aktif rol oynamıştır. Ak Parti Ankara il ve Yenimahalle ilçe delegelikleri devam etmektedir. 

Türkiye binicilik federasyonu nda 2012 - 2021 tarihleri arasında Asbaşkanlık görevinde bulunan Yaman aynı zamanda Ankaralılar ve Ankara hizmet edenler derneğinin genel başkanıdır. Başkent Ankara Meclisi Genel Başkan yardımcısı ve HYB petrol şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. ayrıca Ankaragücü disiplin kurulu üyeliği ve Gençlerbirliği kongre üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur.

Hilmi Yaman Ankaralılar Derneği’ne yeni bir vizyon katmış ve genel merkezini Yenimahalle sınırları içinde tarihi Ankara evine taşınmıştır. faaliyetlerini sürdürebirlik ve dijital ortamda yapay zeka ile yürütmektedir. ayrıca İngilizce ve Romence bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.