,, ,

Hentbolda Türk kulüpleri Avrupa Kupası'nda ilk maçlarına çıkıyor

Spor 21.09.2023 - 16:28, Güncelleme: 21.09.2023 - 16:28 10154+ kez okundu.
 

Hentbolda Türk kulüpleri Avrupa Kupası'nda ilk maçlarına çıkıyor

Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası’nda mücadele eden Türk takımları, 23 Eylül’de ilk maçlarına çıkacak. Konyaaltı Belediyesi, Armada Praxis Yalıkavakspor, Yenimahalle Spor Kulübü ve Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün heyecanı başlıyor.
Hentbolda kulüplerimiz Kadınlar Avrupa Kupası'nda ilk maçlarına çıkıyor Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası 'nda mücadele eden temsilcilerimiz ikinci tur ilk maçlarını 23 Eylül Cumartesi günü oynayacak. Geçen sezon bu kupayı müzesine götüren temsilcimiz Konyaaltı Belediyesi ikinci tur ilk maçında Bosna Hersek'ten RK Hadzici takımı ile deplasmanda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma  K.S.I.R.C. Hadzici salonunda oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 30 Eylül tarihinde Antalya Akdeniz Üniversitesi Salonu'nda oynanacak. Temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor ise ilk maçında Portekiz’in Ada De Sao Pedro Do Sul takımını ağırlayacak. 23 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı da bir gün sonra yine Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda saat 16.00'da başlayacak. EHF Kadınlar Avrupa Kupası'ndaki diğer temsilcimiz Yenimahalle Spor Kulübü ise ikinci tur ilk maçında Hollanda’dan Veneco Velo'yu ağırlayacak. Ankara'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Sport Kompleksi'nde 23 Eylül Cumartesi günü oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Rövanş maçı ise Hollanda’da Wateringen Veneco Velo Salonu'nda 30 Eylül Cumartesi günü TSİ 20.00’de başlayacak. İlk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek olan temsilcimiz Görele Belediyesi Spor Kulübü  ise Giresun'da rakibi Hırvatistan’ın ZRK Dugo Selo’ 55 kulübünü ağırlayacak. 13 Şubat Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmanın rövanşı ise 30 Eylül'de Hırvatistanın Dugo Selo kenti Sportska Dvorana Dugo Selo Salonu'nda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak.
Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası’nda mücadele eden Türk takımları, 23 Eylül’de ilk maçlarına çıkacak. Konyaaltı Belediyesi, Armada Praxis Yalıkavakspor, Yenimahalle Spor Kulübü ve Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün heyecanı başlıyor.

Hentbolda kulüplerimiz Kadınlar Avrupa Kupası'nda ilk maçlarına çıkıyor

Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası 'nda mücadele eden temsilcilerimiz ikinci tur ilk maçlarını 23 Eylül Cumartesi günü oynayacak.

Geçen sezon bu kupayı müzesine götüren temsilcimiz Konyaaltı Belediyesi ikinci tur ilk maçında Bosna Hersek'ten RK Hadzici takımı ile deplasmanda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma  K.S.I.R.C. Hadzici salonunda oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 30 Eylül tarihinde Antalya Akdeniz Üniversitesi Salonu'nda oynanacak.

Temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor ise ilk maçında Portekiz’in Ada De Sao Pedro Do Sul takımını ağırlayacak. 23 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı da bir gün sonra yine Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda saat 16.00'da başlayacak.

EHF Kadınlar Avrupa Kupası'ndaki diğer temsilcimiz Yenimahalle Spor Kulübü ise ikinci tur ilk maçında Hollanda’dan Veneco Velo'yu ağırlayacak. Ankara'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Sport Kompleksi'nde 23 Eylül Cumartesi günü oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Rövanş maçı ise Hollanda’da Wateringen Veneco Velo Salonu'nda 30 Eylül Cumartesi günü TSİ 20.00’de başlayacak.

İlk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek olan temsilcimiz Görele Belediyesi Spor Kulübü  ise Giresun'da rakibi Hırvatistan’ın ZRK Dugo Selo’ 55 kulübünü ağırlayacak. 13 Şubat Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmanın rövanşı ise 30 Eylül'de Hırvatistanın Dugo Selo kenti Sportska Dvorana Dugo Selo Salonu'nda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.