,, ,

Hazal Kaya 2. kez anne oldu

Magazin 13.02.2023 - 16:45, Güncelleme: 13.02.2023 - 16:45 23857+ kez okundu.
 

Hazal Kaya 2. kez anne oldu

Hazal Kaya 2. kez anne oldu
Hazal Kaya Fulya Acıbadem Hastanesi'nde 2. bebeğini kucağına aldı. Hazal Kaya 2. bebeğini kucağına aldı. Pazartesi gününden beri karnı burnunda yardım çalışmalarına katılan, büyük miktarda para ve acil ihtiyaçların toplanmasına yardımcı olan ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın sabahtan beri sessiz kalması merak konusu olmuştu. Başarılı oyuncunun bu sabah saatlerinde Fulya Acıbadem Hastanesi’nde anne olduğu öğrenildi. Kaya ve adını Leyla Süreyya koyduğu bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Hazal Kaya 2. kez anne oldu

Hazal Kaya Fulya Acıbadem Hastanesi'nde 2. bebeğini kucağına aldı.

Hazal Kaya 2. bebeğini kucağına aldı. Pazartesi gününden beri karnı burnunda yardım çalışmalarına katılan, büyük miktarda para ve acil ihtiyaçların toplanmasına yardımcı olan ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın sabahtan beri sessiz kalması merak konusu olmuştu.


Başarılı oyuncunun bu sabah saatlerinde Fulya Acıbadem Hastanesi’nde anne olduğu öğrenildi. Kaya ve adını Leyla Süreyya koyduğu bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.