,, ,

Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir?

Tv-Dünyası 16.12.2023 - 13:35, Güncelleme: 16.12.2023 - 13:35 6892+ kez okundu.
 

Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir?

Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir?
Hayalimdeki Düğün ( Shotgun Wedding ) filmi, Darcy ve Tom adında iki insanın evlenme kararı aldıktan sonra başına gelen olayları konu alıyor. Darcy, zengin ve başarılı bir iş kadınıdır. Tom ise sıradan bir adamdır. İkili, Darcy'nin ebeveynlerinin karşı çıkmasına rağmen evlenmeye karar verir. Düğün günü, Darcy'nin eski sevgilisi Colin ortaya çıkar. Colin, Darcy'yi geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Düğüne baskın yapan Colin, Darcy ve Tom'un düğününü sabote etmeye çalışır. Darcy ve Tom, Colin'in saldırılarına karşı birlikte mücadele eder. İkili, düğünlerini kurtarmak için bir araya gelir. Bu süreçte, birbirlerine olan aşklarını yeniden keşfederler. Film, aksiyon ve komedi unsurlarını bir araya getiren bir yapım. Filmin başrollerini Jennifer Lopez ve Josh Duhamel paylaşıyor. Filmin konusu şu şekilde özetlenebilir: Darcy ve Tom, evlenmeye karar verir. Darcy'nin ebeveynleri, Tom'a karşı çıkar. Colin, Darcy'yi geri kazanmak için düğüne baskın yapar. Darcy ve Tom, Colin'in saldırılarına karşı birlikte mücadele eder. İkili, düğünlerini kurtarır ve birbirlerine olan aşklarını yeniden keşfeder.
Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir?

Hayalimdeki Düğün ( Shotgun Wedding ) filmi, Darcy ve Tom adında iki insanın evlenme kararı aldıktan sonra başına gelen olayları konu alıyor. Darcy, zengin ve başarılı bir iş kadınıdır. Tom ise sıradan bir adamdır. İkili, Darcy'nin ebeveynlerinin karşı çıkmasına rağmen evlenmeye karar verir.

Düğün günü, Darcy'nin eski sevgilisi Colin ortaya çıkar. Colin, Darcy'yi geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Düğüne baskın yapan Colin, Darcy ve Tom'un düğününü sabote etmeye çalışır.

Darcy ve Tom, Colin'in saldırılarına karşı birlikte mücadele eder. İkili, düğünlerini kurtarmak için bir araya gelir. Bu süreçte, birbirlerine olan aşklarını yeniden keşfederler.

Film, aksiyon ve komedi unsurlarını bir araya getiren bir yapım. Filmin başrollerini Jennifer Lopez ve Josh Duhamel paylaşıyor.

Filmin konusu şu şekilde özetlenebilir:

  • Darcy ve Tom, evlenmeye karar verir.
  • Darcy'nin ebeveynleri, Tom'a karşı çıkar.
  • Colin, Darcy'yi geri kazanmak için düğüne baskın yapar.
  • Darcy ve Tom, Colin'in saldırılarına karşı birlikte mücadele eder.
  • İkili, düğünlerini kurtarır ve birbirlerine olan aşklarını yeniden keşfeder.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.