,, ,

Hatay'da Yağmur Sonrası Denizde Hortum Görüntülendi

Gündem 17.02.2024 - 18:18, Güncelleme: 17.02.2024 - 18:18 4715+ kez okundu.
 

Hatay'da Yağmur Sonrası Denizde Hortum Görüntülendi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yağış sonrası denizde hortum oluştu. Yetkililer, vatandaşları uyardı ve herhangi bir hasar bildirilmedi.
Hatay 'ın Samandağ ilçesinde etkili olan yağışların ardından denizde hortum oluştu. Meydan ve Kapısuyu Mahalleleri'nde yaşayanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülenen hortum, kısa sürede etkisini yitirdi. Görüntülerde, denizin üzerinde bir hortumun oluştuğu ve kıyıya doğru yaklaştığı görülüyor. Olayda herhangi bir hasar veya yaralanma bildirilmedi. Yetkililer, vatandaşlara denizden uzak durmaları ve fırtına uyarılarına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.
Hatay’ın Samandağ ilçesinde yağış sonrası denizde hortum oluştu. Yetkililer, vatandaşları uyardı ve herhangi bir hasar bildirilmedi.

Hatay 'ın Samandağ ilçesinde etkili olan yağışların ardından denizde hortum oluştu. Meydan ve Kapısuyu Mahalleleri'nde yaşayanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülenen hortum, kısa sürede etkisini yitirdi. Görüntülerde, denizin üzerinde bir hortumun oluştuğu ve kıyıya doğru yaklaştığı görülüyor.

Olayda herhangi bir hasar veya yaralanma bildirilmedi. Yetkililer, vatandaşlara denizden uzak durmaları ve fırtına uyarılarına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.