,, ,

Hatay'da Mor Merdiven Yükseliyor: Afette Kadın Liderler Yetişiyor

Gündem 05.02.2024 - 10:42, Güncelleme: 05.02.2024 - 10:42 2640+ kez okundu.
 

Hatay'da Mor Merdiven Yükseliyor: Afette Kadın Liderler Yetişiyor

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı, afet sonrası toparlanmayı kadın liderliğinde fırsata dönüştürmeyi hedefleyen ‘Mor Merdiven’ projesini başlattı.
Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği olarak Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı tarafından desteklendiğimiz “ Mor Merdiven – Afette Kadın Yerel Liderler Programı” projesi kapsamında, toplumsal cinsiyet eşitliğini öncelikli hedef olarak belirleyerek afet sonrası toparlanma sürecinde kadın liderliğini merkeze alan bir inisiyatif başlattık. Projemiz, afet ve kriz dönemlerinin yarattığı olumsuz etkileri kadın liderliğinde birer fırsata dönüştürebilmeyi amaçlamaktadır. Kadınlara kapasite güçlendirme desteği sunarak, afet sonrası toparlanma sürecinde karşılaşılan sorunları çözmek ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğini azaltmak projemizin temel odak noktalarını oluşturmaktadır. Proje Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/mor.merdiven.agi/ Proje Twitter Hesabı: https://twitter.com/MorMerdivenAgi Proje LinkedIn Hesabı: https://www.linkedin.com/company/mor-merdiven-a%C4%9F%C4%B1 Dernek Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/kureselesitlikkapsayicilikagi/ Dernek Twitter Hesabı: https://twitter.com/kureselesitlik Dernek LinkedIn Hesabı: https://www.linkedin.com/company/kureselesitlikvekapsayicilikagi/   9 Şubat 2024 Hatay Programı’na Katılım İçin Çağrı Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği, “Mor Merdiven – Afette Kadın Yerel Liderler Programı” kapsamında afet sonrası toparlanma sürecinde yer almak isteyen kadınları ve toplumun her kesiminden destekçileri projeye katılmaya çağırıyor. 2024 Yerel Seçimleri’ne yaklaşırken eğer siz de yerel yönetimlerde söz sahibi olmak isterseniz “Mor Merdiven – Afette Kadın Yerel Liderler Programına katılarak afet sonrası toparlanma sürecinde kadın liderliğini desteklemeye ve toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı politikaların oluşmasına katkıda bulunabilirsiniz. 9 Şubat 2024 günü Hatay, Antakya’da düzenlenecek olan kapasite geliştirme programına başvuru için aşağıdaki linke ulaşabilirsiniz.   https://forms.gle/L3uBd1RzsF2F1LC39  adresini ziyaret edebilirsiniz. – Program, Hatay ve çevre illerdeki yerel kadın liderlerine ve lider adaylarına dönük tasarlanmış olup, program kapsamında katılımcıların konaklama ve ulaşım masrafları karşılanmamaktadır. Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği
Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı, afet sonrası toparlanmayı kadın liderliğinde fırsata dönüştürmeyi hedefleyen ‘Mor Merdiven’ projesini başlattı.

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği olarak Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı tarafından desteklendiğimiz “  Mor Merdiven – Afette Kadın Yerel Liderler Programı” projesi kapsamında, toplumsal cinsiyet eşitliğini öncelikli hedef olarak belirleyerek afet sonrası toparlanma sürecinde kadın liderliğini merkeze alan bir inisiyatif başlattık.

Projemiz, afet ve kriz dönemlerinin yarattığı olumsuz etkileri kadın liderliğinde birer fırsata dönüştürebilmeyi amaçlamaktadır. Kadınlara kapasite güçlendirme desteği sunarak, afet sonrası toparlanma sürecinde karşılaşılan sorunları çözmek ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğini azaltmak projemizin temel odak noktalarını oluşturmaktadır.


Proje Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/mor.merdiven.agi/
Proje Twitter Hesabı: https://twitter.com/MorMerdivenAgi
Proje LinkedIn Hesabı: https://www.linkedin.com/company/mor-merdiven-a%C4%9F%C4%B1
Dernek Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/kureselesitlikkapsayicilikagi/
Dernek Twitter Hesabı: https://twitter.com/kureselesitlik
Dernek LinkedIn Hesabı: https://www.linkedin.com/company/kureselesitlikvekapsayicilikagi/

 

9 Şubat 2024 Hatay Programı’na Katılım İçin Çağrı

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği, “ Mor Merdiven – Afette Kadın Yerel Liderler Programı” kapsamında afet sonrası toparlanma sürecinde yer almak isteyen kadınları ve toplumun her kesiminden destekçileri projeye katılmaya çağırıyor. 2024 Yerel Seçimleri’ne yaklaşırken eğer siz de yerel yönetimlerde söz sahibi olmak isterseniz “ Mor Merdiven – Afette Kadın Yerel Liderler Programına katılarak afet sonrası toparlanma sürecinde kadın liderliğini desteklemeye ve toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı politikaların oluşmasına katkıda bulunabilirsiniz.

9 Şubat 2024 günü Hatay, Antakya’da düzenlenecek olan kapasite geliştirme programına başvuru için aşağıdaki linke ulaşabilirsiniz.   https://forms.gle/L3uBd1RzsF2F1LC39  adresini ziyaret edebilirsiniz. – Program, Hatay ve çevre illerdeki yerel kadın liderlerine ve lider adaylarına dönük tasarlanmış olup, program kapsamında katılımcıların konaklama ve ulaşım masrafları karşılanmamaktadır.

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.