,, ,

Hatay'da Atatürk Alışveriş Merkezi Açıldı!

Gündem 08.02.2024 - 09:49, Güncelleme: 08.02.2024 - 09:49 3351+ kez okundu.
 

Hatay'da Atatürk Alışveriş Merkezi Açıldı!

Hatay’da Atatürk Alışveriş Merkezi açıldı. Vali Rahmi Doğan, merkezin Hatay’ın ticaretine önemli katkı sağlayacağını belirtti.
Hatay Valiliği tarafından yapımı tamamlanan ve 197 dükkânı ile ilimiz ticaretine önemli katkı sağlayacak olan Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Vali Rahmi Doğan da açılışa katılarak çarşı sakinleri ve ziyaretçileri ile sohbet etti. Esnafımıza bol bereketli kazançlar dileyen Vali Doğan, alışveriş merkezinin Hatay'ın ticari hayatına önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Atatürk Alışveriş Merkezi'nin Özellikleri: 197 dükkân Modern ve ferah bir ortam Geniş park alanı Farklı sektörlerden mağazalar Cafeler ve restoranlar Atatürk Alışveriş Merkezi'nin açılışı, Hatay'da büyük ilgi gördü. Çarşı sakinleri ve ziyaretçiler, yeni alışveriş merkezinin modern ve ferah ortamından memnun kaldılar. Alışveriş merkezinin Hatay'ın ticari hayatına önemli katkı sağlayacağı ve esnafa yeni iş imkânları sunacağı belirtiliyor.
Hatay’da Atatürk Alışveriş Merkezi açıldı. Vali Rahmi Doğan, merkezin Hatay’ın ticaretine önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Hatay Valiliği tarafından yapımı tamamlanan ve 197 dükkânı ile ilimiz ticaretine önemli katkı sağlayacak olan Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Vali Rahmi Doğan da açılışa katılarak çarşı sakinleri ve ziyaretçileri ile sohbet etti. Esnafımıza bol bereketli kazançlar dileyen Vali Doğan, alışveriş merkezinin Hatay'ın ticari hayatına önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Atatürk Alışveriş Merkezi'nin Özellikleri:

  • 197 dükkân
  • Modern ve ferah bir ortam
  • Geniş park alanı
  • Farklı sektörlerden mağazalar
  • Cafeler ve restoranlar

Atatürk Alışveriş Merkezi'nin açılışı, Hatay'da büyük ilgi gördü. Çarşı sakinleri ve ziyaretçiler, yeni alışveriş merkezinin modern ve ferah ortamından memnun kaldılar.

Alışveriş merkezinin Hatay'ın ticari hayatına önemli katkı sağlayacağı ve esnafa yeni iş imkânları sunacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.