,, ,

Hatay Milletvekili Şahin'den Yeni Yıl Mesajı

Siyaset 29.12.2023 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2023 - 15:42 6270+ kez okundu.
 

Hatay Milletvekili Şahin'den Yeni Yıl Mesajı

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, yeni yıl mesajında umut ve dayanışma vurgusu yaptı. 2024’ün sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi
CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin , yeni yıl mesajında, "Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Ne demiş şair: “Çünkü biraz sonra umut başlar, her günkü gibi başlar.” diyerek, yeni yılın dayanışma, umutla ve inançla gelmesi temennisinde bulundu. Şahin mesajında, şunları kaydetti: "2023 yılı, ülkemiz ve dünyamız için zorlu bir yıl oldu. Pandeminin etkilerinin devam ettiği bir yıl oldu. Ancak, bu zorlukların üstesinden gelmek için birlikte hareket ettik. Birbirimize destek olduk. Dayanışma gösterdik. Yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Bu başlangıçta, umutla ve inançla geleceğe bakmalıyız. Her şeyin yok olduğunu düşündüğümüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Ne demiş şair: “Çünkü biraz sonra umut başlar, her günkü gibi başlar.” Yeni yıl, milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirsin. 2024 yılı, hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirsin."
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, yeni yıl mesajında umut ve dayanışma vurgusu yaptı. 2024’ün sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi

CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin , yeni yıl mesajında, "Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Ne demiş şair: “Çünkü biraz sonra umut başlar, her günkü gibi başlar.” diyerek, yeni yılın dayanışma, umutla ve inançla gelmesi temennisinde bulundu.

Şahin mesajında, şunları kaydetti:

"2023 yılı, ülkemiz ve dünyamız için zorlu bir yıl oldu. Pandeminin etkilerinin devam ettiği bir yıl oldu. Ancak, bu zorlukların üstesinden gelmek için birlikte hareket ettik. Birbirimize destek olduk. Dayanışma gösterdik.

Yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Bu başlangıçta, umutla ve inançla geleceğe bakmalıyız. Her şeyin yok olduğunu düşündüğümüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Ne demiş şair: “Çünkü biraz sonra umut başlar, her günkü gibi başlar.”

Yeni yıl, milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirsin.

2024 yılı, hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirsin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.