,, ,

Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Savaş Expo 2021 ramazan eğlencelerine katıldı

Gündem 10.04.2022 - 14:46, Güncelleme: 10.04.2022 - 14:47 5154+ kez okundu.
 

Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Savaş Expo 2021 ramazan eğlencelerine katıldı

Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Savaş Expo 2021 ramazan eğlencelerine katıldı
Hatay Büyükşehir Belediyesinin Expo 2021 Hatay alanlarında düzenlediği ramazan eğlenceleri devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, hafta boyu süren eğlencelerde vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Gölge oyunundan rodeoya, kanto gösterisinden tahta bacak şovlarına kadar birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinlikle ramazanın neşesini Expo alanında yaşayan vatandaşları yalnız bırakmayan Savaş’a özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu. KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİ DEVAM EDECEK Vatandaşların ramazanını tebrik eden Savaş, Expo alanlarındaki eğlencelerin, kültür sanat faaliyetlerinin ve festivallerin devam edeceğini söyledi. Lütfü Savaş, daha sonra eşi Nazan Savaş ile fuaye alanında Çanakkale Zaferi’ni anlatan sergiyi gezdi. Burada yetkililerden bilgi alan Savaş, Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan bu zaferin ruhunu hissetmek isteyen herkesi Antakya’daki Expo alanına davet etti.
Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Savaş Expo 2021 ramazan eğlencelerine katıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Expo 2021 Hatay alanlarında düzenlediği ramazan eğlenceleri devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, hafta boyu süren eğlencelerde vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Gölge oyunundan rodeoya, kanto gösterisinden tahta bacak şovlarına kadar birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinlikle ramazanın neşesini Expo alanında yaşayan vatandaşları yalnız bırakmayan Savaş’a özellikle çocukların ilgisi yoğun oldu.

KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİ DEVAM EDECEK

Vatandaşların ramazanını tebrik eden Savaş, Expo alanlarındaki eğlencelerin, kültür sanat faaliyetlerinin ve festivallerin devam edeceğini söyledi.

Lütfü Savaş, daha sonra eşi Nazan Savaş ile fuaye alanında Çanakkale Zaferi’ni anlatan sergiyi gezdi. Burada yetkililerden bilgi alan Savaş, Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan bu zaferin ruhunu hissetmek isteyen herkesi Antakya’daki Expo alanına davet etti.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.