,, ,

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Polis haftası mesajı

Gündem 10.04.2022 - 16:03, Güncelleme: 10.04.2022 - 16:03 5180+ kez okundu.
 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Polis haftası mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Polis haftası mesajı
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Lütfü Savaş Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şehit polisleri andı. Savaş’ın mesajı şöyle: “Türk polisi, tam 177 yıldır ülkemizin asayiş ve güvenliği ile kamu düzenini tesis etmek, toplumsal huzurumuzun devamlılığını sağlamak için canla başla görev yapmaktadır. Onların fedakârca ve kahramanca yerine getirdiği görev hepimiz için çok değerli ve anlamlıdır. Bizlerin can ve mal güvenliği için gecesini gündüzüne katan, her türlü zorluğun üstünden gelen tüm polislerimizin Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Bu anlamlı gün vesilesi ile şehit polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Polis haftası mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Lütfü Savaş Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şehit polisleri andı. Savaş’ın mesajı şöyle:

“Türk polisi, tam 177 yıldır ülkemizin asayiş ve güvenliği ile kamu düzenini tesis etmek, toplumsal huzurumuzun devamlılığını sağlamak için canla başla görev yapmaktadır. Onların fedakârca ve kahramanca yerine getirdiği görev hepimiz için çok değerli ve anlamlıdır. Bizlerin can ve mal güvenliği için gecesini gündüzüne katan, her türlü zorluğun üstünden gelen tüm polislerimizin Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Bu anlamlı gün vesilesi ile şehit polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.