,, ,

Hasan Can Kaya Kimdir?

Kimdir 09.09.2023 - 16:18, Güncelleme: 09.09.2023 - 16:18 4313+ kez okundu.
 

Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya Kimdir?
Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989’da İstanbul’un Güngören ilçesinde doğan bir Türk komedyen, senarist, yapımcı ve stand-up sanatçısıdır. Kendi hazırladığı Konuşanlar adlı talk show programıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Hasan Can Kaya hem internet hem de televizyon platformlarında başarılı işlere imza atmıştır. Hasan Can Kaya aslen Malatyalı olan bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Annesi öğretmen olan Kaya, ilkokul yıllarını Diyarbakır’da geçirdi. Küçük yaşlardan itibaren komediye ilgi duyan Hasan Can Kaya üniversiteye girdikten sonra senaristlik yapmaya başladı 1 Erkek 1 Kadın dizisinde senaristlik yaparken, arkadaşlarının desteğiyle stand-up yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş’ta düzenli olarak stand-up gösterileri yapan Hasan Can Kaya kendi yazdığı esprilerle izleyicileri güldürdü. Hasan Can Kaya 2018 yılında kendi formatını oluşturduğu Konuşanlar adlı talk show programını YouTube’da yayınlamaya başladı. Programda hem ünlü konuklarla hem de izleyicilerle sohbet eden Hasan Can Kaya güncel konulara mizahi bir bakış açısıyla yaklaştı. Program kısa sürede popüler oldu ve YouTube’da 2 milyon 300 bin takipçi sayısına ulaştı. Programın bölümleri ayrıca TV8.5’te de yayınlandı. Hasan Can Kaya 2020 yılında Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen ile anlaşarak programını bu platforma taşıdı. YouTube’daki bölümler yayından kaldırıldı ve yeni bölümler sadece Exxen’de izlenebilir oldu. Bu durum bazı izleyicilerin tepkisini çekse de Hasan Can Kaya programına devam etti ve yeni projelerini de duyurdu. Hasan Can Kaya ’nın kişisel hayatı da medyanın ilgisini çekti. Bir dönem Sultan San ile birliktelik yaşayan Hasan Can Kaya, geçtiğimiz aylarda ayrılma kararı aldıklarını açıkladı. Ayrılık sonrasında sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Hasan Can Kaya yeni sevgilisi olup olmadığı konusunda ise net bir açıklama yapmadı.
Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989’da İstanbul’un Güngören ilçesinde doğan bir Türk komedyen, senarist, yapımcı ve stand-up sanatçısıdır. Kendi hazırladığı Konuşanlar adlı talk show programıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Hasan Can Kaya hem internet hem de televizyon platformlarında başarılı işlere imza atmıştır.

Hasan Can Kaya aslen Malatyalı olan bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Annesi öğretmen olan Kaya, ilkokul yıllarını Diyarbakır’da geçirdi. Küçük yaşlardan itibaren komediye ilgi duyan Hasan Can Kaya üniversiteye girdikten sonra senaristlik yapmaya başladı 1 Erkek 1 Kadın dizisinde senaristlik yaparken, arkadaşlarının desteğiyle stand-up yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş’ta düzenli olarak stand-up gösterileri yapan Hasan Can Kaya kendi yazdığı esprilerle izleyicileri güldürdü.

Hasan Can Kaya 2018 yılında kendi formatını oluşturduğu Konuşanlar adlı talk show programını YouTube’da yayınlamaya başladı. Programda hem ünlü konuklarla hem de izleyicilerle sohbet eden Hasan Can Kaya güncel konulara mizahi bir bakış açısıyla yaklaştı. Program kısa sürede popüler oldu ve YouTube’da 2 milyon 300 bin takipçi sayısına ulaştı. Programın bölümleri ayrıca TV8.5’te de yayınlandı.

Hasan Can Kaya 2020 yılında Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen ile anlaşarak programını bu platforma taşıdı. YouTube’daki bölümler yayından kaldırıldı ve yeni bölümler sadece Exxen’de izlenebilir oldu. Bu durum bazı izleyicilerin tepkisini çekse de Hasan Can Kaya programına devam etti ve yeni projelerini de duyurdu.

Hasan Can Kaya ’nın kişisel hayatı da medyanın ilgisini çekti. Bir dönem Sultan San ile birliktelik yaşayan Hasan Can Kaya, geçtiğimiz aylarda ayrılma kararı aldıklarını açıkladı. Ayrılık sonrasında sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Hasan Can Kaya yeni sevgilisi olup olmadığı konusunda ise net bir açıklama yapmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.