,, ,

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Yunanistan'da aşk tazeledi

Magazin 25.07.2023 - 17:23, Güncelleme: 25.07.2023 - 17:23 17756+ kez okundu.
 

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Yunanistan'da aşk tazeledi

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Yunanistan'da aşk tazeledi
Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı , Yunanistan tatillerine arkadaş gruplarıyla Hakan Sabancı 'nın yatında devam ediyor. Çift, önceki gün Mikonos 'ta görüntülendi. Erçel, beyaz bikinisiyle dikkat çekerken, Sabancı ise mavi şortuyla görüntülendi. Çift, gün boyunca denize girdi, güneşlendi ve yüzdü. Akşam ise Yunan gecelerinin tadını çıkardı. İbrahim Çelikkol 'un eski eşi Mihre Mutlu da sevgilisi Emre Erdoğan 'ın doğum gününü aynı tatilde kutladı. Mutlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İyi ki doğdun aşkım" dedi. Mutlu ve Erdoğan, Yunan gecelerinde eğlendi ve dans etti. Hande Erçel ve Hakan Sabancı 'nın Yunanistan tatili devam ediyor. Çift, önümüzdeki günlerde tatillerini başka Yunan adalarında sürdürecek.
Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Yunanistan'da aşk tazeledi

Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı , Yunanistan tatillerine arkadaş gruplarıyla Hakan Sabancı 'nın yatında devam ediyor. Çift, önceki gün Mikonos 'ta görüntülendi. Erçel, beyaz bikinisiyle dikkat çekerken, Sabancı ise mavi şortuyla görüntülendi. Çift, gün boyunca denize girdi, güneşlendi ve yüzdü. Akşam ise Yunan gecelerinin tadını çıkardı.

İbrahim Çelikkol 'un eski eşi Mihre Mutlu da sevgilisi Emre Erdoğan 'ın doğum gününü aynı tatilde kutladı. Mutlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İyi ki doğdun aşkım" dedi. Mutlu ve Erdoğan, Yunan gecelerinde eğlendi ve dans etti.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı 'nın Yunanistan tatili devam ediyor. Çift, önümüzdeki günlerde tatillerini başka Yunan adalarında sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.