,, ,

Halil Kaya: Antalya'da Siyasetin ve Girişimciliğin Genç Yüzü

Siyaset 12.02.2024 - 14:29, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:29 6485+ kez okundu.
 

Halil Kaya: Antalya'da Siyasetin ve Girişimciliğin Genç Yüzü

Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Halil Kaya, siyaset ve girişimcilikte genç bir yüz olarak öne çıkıyor ve yüksek lisans eğitimine devam ediyor
Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Halil Kaya , Antalya 'da siyasetin ve girişimciliğin genç yüzü olarak öne çıkıyor. Döşemealtı'nda doğan ve yıllardır siyasetin içinde olan Kaya, 1993 yılında dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen birçok önemli görev üstlenen Kaya, Ak Parti'de farklı başkanlıklarda görev aldı ve 5 Aralık tarihinde Akdeniz'in En İyileri Ödül Töreni'nde yılın iş adamı ödülüne layık görüldü. Siyasi faaliyetlerinin yanı sıra eğitimine de önem veren Kaya, şu anda yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Halil Kaya, Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım ile birlikte sahada aktif olarak görev alıyor. Parti içinde önde gelen isimler tarafından meclis üyeliği için önerildiği de gelen haberler arasında.
Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Halil Kaya, siyaset ve girişimcilikte genç bir yüz olarak öne çıkıyor ve yüksek lisans eğitimine devam ediyor

Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Halil Kaya , Antalya 'da siyasetin ve girişimciliğin genç yüzü olarak öne çıkıyor. Döşemealtı'nda doğan ve yıllardır siyasetin içinde olan Kaya, 1993 yılında dünyaya geldi.

Genç yaşına rağmen birçok önemli görev üstlenen Kaya, Ak Parti'de farklı başkanlıklarda görev aldı ve 5 Aralık tarihinde Akdeniz'in En İyileri Ödül Töreni'nde yılın iş adamı ödülüne layık görüldü.

Siyasi faaliyetlerinin yanı sıra eğitimine de önem veren Kaya, şu anda yüksek lisans eğitimine devam ediyor.

Halil Kaya, Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım ile birlikte sahada aktif olarak görev alıyor. Parti içinde önde gelen isimler tarafından meclis üyeliği için önerildiği de gelen haberler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.