,, ,

Halil İbrahim Ceyhan 'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Tv-Dünyası 24.07.2023 - 10:44, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:44 7199+ kez okundu.
 

Halil İbrahim Ceyhan 'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Halil İbrahim Ceyhan'ın Yeni Dizisi Belli Oldu
Rol aldığı ' Emanet ' dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran ve oyuncu kimliğinin yanı sıra şarkıcı kimliği ile de tanınan Halil İbrahim Ceyhan , FOX 'un Medyapım imzalı yeni dizisi ' Kirli Sepeti ' ile anlaştı. Çekimleri önümüzdeki ay başlayacak olan dizide Ceyhan, Nedime'nin ( Cansu Tosun ) ev sahibi ve Aylin'in ( Melisa Döngel ) eşi Murat'a hayat verecek. Kirli Sepeti, yakında FOX'ta! Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Halil İbrahim Ceyhan 1987 yılında Adana'da doğdu. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında 'Aşk Yeniden' dizisi ile yaşadı. Daha sonra 'O Hayat Benim', 'Paramparça', 'Emanet' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi dizilerde rol aldı. Ceyhan, oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkıcılık da yapıyor. 2017 yılında 'Yalnız' adlı single'ını yayınladı. Halil İbrahim Ceyhan, yeni dizisi 'Kirli Sepeti' ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizide Nedime'nin (Cansu Tosun) ev sahibi ve Aylin'in (Melisa Döngel) eşi Murat'a hayat verecek. Kirli Sepeti, yakında FOX'ta!
Halil İbrahim Ceyhan'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Rol aldığı ' Emanet ' dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran ve oyuncu kimliğinin yanı sıra şarkıcı kimliği ile de tanınan Halil İbrahim Ceyhan , FOX 'un Medyapım imzalı yeni dizisi ' Kirli Sepeti ' ile anlaştı.

Çekimleri önümüzdeki ay başlayacak olan dizide Ceyhan, Nedime'nin ( Cansu Tosun ) ev sahibi ve Aylin'in ( Melisa Döngel ) eşi Murat'a hayat verecek.

Kirli Sepeti, yakında FOX'ta!

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

Halil İbrahim Ceyhan 1987 yılında Adana'da doğdu. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında 'Aşk Yeniden' dizisi ile yaşadı. Daha sonra 'O Hayat Benim', 'Paramparça', 'Emanet' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi dizilerde rol aldı.

Ceyhan, oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkıcılık da yapıyor. 2017 yılında 'Yalnız' adlı single'ını yayınladı.

Halil İbrahim Ceyhan, yeni dizisi 'Kirli Sepeti' ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizide Nedime'nin (Cansu Tosun) ev sahibi ve Aylin'in (Melisa Döngel) eşi Murat'a hayat verecek.

Kirli Sepeti, yakında FOX'ta!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.