,, ,

Hakkari için kuvvetli yağış uyarısı

Gündem 20.04.2023 - 12:12, Güncelleme: 20.04.2023 - 12:12 8899+ kez okundu.
 

Hakkari için kuvvetli yağış uyarısı

Hakkari için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hakkari için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, gece saatlerinden itibaren Hakkari 'de yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yarın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte sel , heyelan , su baskını , yıldırım , ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Hakkari için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hakkari için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, gece saatlerinden itibaren Hakkari 'de yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yarın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte sel , heyelan , su baskını , yıldırım , ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.