,, ,

Hakan Taner Çapın'ın 5. Uluslararası Altınyıldız Ödül Töreni Beşiktaş'ta

Gündem 16.10.2023 - 16:40, Güncelleme: 16.10.2023 - 16:40 2748+ kez okundu.
 

Hakan Taner Çapın'ın 5. Uluslararası Altınyıldız Ödül Töreni Beşiktaş'ta

5. Uluslararası Altınyıldız Ödül Töreni, 25 Aralık 2023’te Hakan Taner Çapın’ın organizasyonuyla Beşiktaş Akatlar AKM’de düzenlenecek.
Hakan Taner Çapın 'ın düzenlediği 5. Uluslararası Altınyıldız Ödül Töreni 25 Aralık 2023'te Beşiktaş Akatlar AKM'de gerçekleşecek. Sanat, spor, magazin ve siyaset dünyasından isimlerin bir araya geleceği törenin sunuculuğunu organizatör Hakan Taner Çapın ve Sakine Altay üstlenecek. Kırmızı halıda ise Yağmur Doğru 'nun sunumuyla eğlenceli anlar yaşanacak. Yaptığı muhteşem organizasyonlarla başarılarına başarı katan Hakan Taner Çapın geçtiğimiz 23 Ağustos'ta 2. Gold Fame Prestige Awards ödül töreninde de muhteşem bir geceye imza atmıştı.
5. Uluslararası Altınyıldız Ödül Töreni, 25 Aralık 2023’te Hakan Taner Çapın’ın organizasyonuyla Beşiktaş Akatlar AKM’de düzenlenecek.

Hakan Taner Çapın 'ın düzenlediği 5. Uluslararası Altınyıldız Ödül Töreni 25 Aralık 2023'te Beşiktaş Akatlar AKM'de gerçekleşecek.

Sanat, spor, magazin ve siyaset dünyasından isimlerin bir araya geleceği törenin sunuculuğunu organizatör Hakan Taner Çapın ve Sakine Altay üstlenecek. Kırmızı halıda ise Yağmur Doğru 'nun sunumuyla eğlenceli anlar yaşanacak.

Yaptığı muhteşem organizasyonlarla başarılarına başarı katan Hakan Taner Çapın geçtiğimiz 23 Ağustos'ta 2. Gold Fame Prestige Awards ödül töreninde de muhteşem bir geceye imza atmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.