,, ,

Hadise Açıkgöz Kimdir

Kimdir 19.10.2022 - 17:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 17:51 7561+ kez okundu.
 

Hadise Açıkgöz Kimdir

Hadise Açıkgöz Kimdir
Özellikle Eurovision şarkı yarışmasına katılmasıyla ünlenen Türk şarkıcı Hadise Açıkgöz kimdir? Nasıl ünlü olmuştur, nerede doğmuş ve büyümüştür?   Hadise Açıkgöz Hakkında Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985 tarihinde Belçika’da doğmuştur. Aslen ailesi Sivaslıdır. Şu anda 36 yaşındadır. 11 Yaşındayken annesi ve babası ayrılmıştır. 10 Yaşına geldiğinde Idool 2003 yarışmasına katılmıştır. Yarışmada büyük bir başarı göstermese de yarışmadan sonra kendisine ilk albüm teklifi gelmiştir ve böylelikle sanatçılık kariyeri başlamıştır. İlk şarkısı 1 Kasım 2004 tarihinde satışa sunulmuştur. İlk şarkısının adı “Sweat”dir. İkinci şarkısı olan “Stir Me Up”ı da Mayıs 2005 yılında yayınladıktan sonra üçüncü şarkısı olan “Mil Chocolate Girl”ü de hız kesmeden Ekim 2005 yılında yayınlamıştır. Şarkılar UltaTop listesinde 13. Sıraya kadar yükselmeyi başarmıştır. Hadise ilk klipini ise ikinci şarkısı olan “Stir Me Up” için çekmiştir.   Hadise Açıkgöz’ün Yer Aldığı Dizi ve Programlar Hadise Açıkgöz şarkıları kadar oynadığı dizi ve yer aldığı programlar ile de öne çıkmıştır. İlk olarak 2006 yılında Popstar Alaturka adlı yarışmada sunucu olmuştur. Daha sonra 2011 yılında O Ses Türkiye yarışmasında jüri olarak görev almıştır. O Ses Türkiye’den sonra O Ses Çocuklar ve O Ses Türkiye Rap programlarında da jürilik yapmıştır. Bunun yanında Hadise 2018 yılında Jet Sosyete adındaki dizide de oynamıştır.   Hadise Açıkgöz’ün Ödülleri Hadise Açıkgöz birçok ödül almıştır. İlk ödülünü 2005 yılında 11. Kral Tv Video Müzik Ödüllerinde “en iyi çıkış yapan kadın sanatçı” kategorisinde almıştır. Daha sonrasında 2006 yılında 33. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En iyi çıkış yapan kadın sanatçı” kategorisinde de aynı ödülü almayı başarmıştır. Sonrasında her yıl düzenli olarak farklı ödülleri alan sanatçı en son olarak 2020 yılında 46. Pantane Altın Kelebek Ödüllerinde “En iyi çıkış yapan kadın sanatçı” ve Aşk Dediğin şarkısı ile “Yılın Klipi” ödüllerine layık görülmüştür. Yine aynı yıl Sosyal medya ödüllerinden “En iyi Instagram kadın müzik sanatçısı” ödülünü de almayı başarmıştır.      
Hadise Açıkgöz Kimdir

Özellikle Eurovision şarkı yarışmasına katılmasıyla ünlenen Türk şarkıcı Hadise Açıkgöz kimdir? Nasıl ünlü olmuştur, nerede doğmuş ve büyümüştür?

 

Hadise Açıkgöz Hakkında

Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985 tarihinde Belçika’da doğmuştur. Aslen ailesi Sivaslıdır. Şu anda 36 yaşındadır. 11 Yaşındayken annesi ve babası ayrılmıştır. 10 Yaşına geldiğinde Idool 2003 yarışmasına katılmıştır. Yarışmada büyük bir başarı göstermese de yarışmadan sonra kendisine ilk albüm teklifi gelmiştir ve böylelikle sanatçılık kariyeri başlamıştır. İlk şarkısı 1 Kasım 2004 tarihinde satışa sunulmuştur. İlk şarkısının adı “Sweat”dir. İkinci şarkısı olan “Stir Me Up”ı da Mayıs 2005 yılında yayınladıktan sonra üçüncü şarkısı olan “Mil Chocolate Girl”ü de hız kesmeden Ekim 2005 yılında yayınlamıştır. Şarkılar UltaTop listesinde 13. Sıraya kadar yükselmeyi başarmıştır. Hadise ilk klipini ise ikinci şarkısı olan “Stir Me Up” için çekmiştir.

 

Hadise Açıkgöz’ün Yer Aldığı Dizi ve Programlar

Hadise Açıkgöz şarkıları kadar oynadığı dizi ve yer aldığı programlar ile de öne çıkmıştır. İlk olarak 2006 yılında Popstar Alaturka adlı yarışmada sunucu olmuştur. Daha sonra 2011 yılında O Ses Türkiye yarışmasında jüri olarak görev almıştır. O Ses Türkiye’den sonra O Ses Çocuklar ve O Ses Türkiye Rap programlarında da jürilik yapmıştır. Bunun yanında Hadise 2018 yılında Jet Sosyete adındaki dizide de oynamıştır.

 

Hadise Açıkgöz’ün Ödülleri

Hadise Açıkgöz birçok ödül almıştır. İlk ödülünü 2005 yılında 11. Kral Tv Video Müzik Ödüllerinde “en iyi çıkış yapan kadın sanatçı” kategorisinde almıştır. Daha sonrasında 2006 yılında 33. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En iyi çıkış yapan kadın sanatçı” kategorisinde de aynı ödülü almayı başarmıştır. Sonrasında her yıl düzenli olarak farklı ödülleri alan sanatçı en son olarak 2020 yılında 46. Pantane Altın Kelebek Ödüllerinde “En iyi çıkış yapan kadın sanatçı” ve Aşk Dediğin şarkısı ile “Yılın Klipi” ödüllerine layık görülmüştür. Yine aynı yıl Sosyal medya ödüllerinden “En iyi Instagram kadın müzik sanatçısı” ödülünü de almayı başarmıştır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.