,, ,

Güzelliğin Portresi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Tv-Dünyası 15.06.2023 - 13:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 13:52 5497+ kez okundu.
 

Güzelliğin Portresi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Güzelliğin Portresi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?
Güzelliğin Portresi , 2019 yılında vizyona giren bir korku-gerilim filmidir. Filmin yönetmeni Umur Turagay , senaristleri Pınar Bulut ve Onur Koralp ’tir. Filmin yapımcılığını BKM ve CJ Entertainment üstlenmiştir. Filmin senaryosunun Kore’ye ait bir yapım olan Portrait of a Beauty’den uyarlandığı iddia edilmektedir. Filmin konusu şöyledir: Yıllardır babası ile görüşmeyen Nisan ( Burçin Terzioğlu ), babasının ölüm haberini alınca eşi ( Birkan Sokullu ) ve kızıyla birlikte babasının köşküne gider. Burada tuhaf olaylarla karşılaşan Nisan, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Babasının ölümünün ardındaki sır perdesini aralamaya çalışan polis (Serkan Keskin) ise Nisan’ın peşini bırakmaz Filmin oyuncu kadrosu şöyledir: Burçin Terzioğlu - Nisan Birkan Sokullu - Efe Serkan Keskin - Komiser Melisa Şenolsun - Zeynep Feridun Düzağaç - Nisan’ın Babası Nilay Erdönmez - Nisan’ın Kızı Selen Uçer - Nisan’ın Annesi Nilgün Türksever - Efe’nin Annesi Cemre Ebuzziya - Efe’nin Kız Kardeşi Aytaç Uşun - Efe’nin Eniştesi
Güzelliğin Portresi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Güzelliğin Portresi , 2019 yılında vizyona giren bir korku-gerilim filmidir. Filmin yönetmeni Umur Turagay , senaristleri Pınar Bulut ve Onur Koralp ’tir. Filmin yapımcılığını BKM ve CJ Entertainment üstlenmiştir. Filmin senaryosunun Kore’ye ait bir yapım olan Portrait of a Beauty’den uyarlandığı iddia edilmektedir.

Filmin konusu şöyledir: Yıllardır babası ile görüşmeyen Nisan ( Burçin Terzioğlu ), babasının ölüm haberini alınca eşi ( Birkan Sokullu ) ve kızıyla birlikte babasının köşküne gider. Burada tuhaf olaylarla karşılaşan Nisan, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Babasının ölümünün ardındaki sır perdesini aralamaya çalışan polis (Serkan Keskin) ise Nisan’ın peşini bırakmaz

Filmin oyuncu kadrosu şöyledir:

Burçin Terzioğlu - Nisan
Birkan Sokullu - Efe
Serkan Keskin - Komiser
Melisa Şenolsun - Zeynep
Feridun Düzağaç - Nisan’ın Babası
Nilay Erdönmez - Nisan’ın Kızı
Selen Uçer - Nisan’ın Annesi
Nilgün Türksever - Efe’nin Annesi
Cemre Ebuzziya - Efe’nin Kız Kardeşi
Aytaç Uşun - Efe’nin Eniştesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.