,, ,

Güney Kore Büyükelçisi’nden Hatay Valisi Masatlı’ya dostluk mesajı: “Türkiye en önemli stratejik ortağımız”

Gündem 10.08.2023 - 13:43, Güncelleme: 10.08.2023 - 13:43 3712+ kez okundu.
 

Güney Kore Büyükelçisi’nden Hatay Valisi Masatlı’ya dostluk mesajı: “Türkiye en önemli stratejik ortağımız”

Güney Kore Büyükelçisi Vali Masatlı ile bir araya geldi: İlişkiler ve iş birliği gündemdeydi
Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Won Ik Lee ve beraberindeki heyet, 11 Şubat 2023 tarihinde Hatay Valisi Mustafa Masatlı 'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkiler ve iş birliği konuları ele alındı. Büyükelçi Lee, Türkiye'nin Kore Cumhuriyeti'nin en önemli stratejik ortaklarından biri olduğunu belirterek, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek istediklerini söyledi. Vali Masatlı da, Türkiye'nin Kore Cumhuriyeti ile ilişkilerini her alanda güçlendirmek için hazır olduklarını ifade etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki kültürel iş birliği ve turizm konuları da ele alındı. Büyükelçi Lee, Türkiye'nin Kore Cumhuriyeti'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu belirterek, Koreli turistlerin Türkiye'ye daha fazla gelmesini istediklerini söyledi. Vali Masatlı da, Koreli turistlerin Türkiye'yi ziyaret etmeleri için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade etti. Ziyaret, Büyükelçi Lee'nin Vali Mustafa Masatlı 'ya bir plaket takdim etmesiyle sona erdi. Kardeşlik ve Dayanışma Ziyarette, iki dost ülke arasındaki kardeşlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi. Büyükelçi Lee , iki ülke arasındaki ilişkilerin 70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, bu ilişkilerin her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi. Vali Masatlı da, iki ülke arasındaki ilişkilerin her alanda daha da gelişeceğine inandığını ifade etti. Ziyaret, iki ülke arasındaki dostluğun ve iş birliğinin daha da güçleneceğine olan inancı pekiştirdi.
Güney Kore Büyükelçisi Vali Masatlı ile bir araya geldi: İlişkiler ve iş birliği gündemdeydi

Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Won Ik Lee ve beraberindeki heyet, 11 Şubat 2023 tarihinde Hatay Valisi Mustafa Masatlı 'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkiler ve iş birliği konuları ele alındı. Büyükelçi Lee, Türkiye'nin Kore Cumhuriyeti'nin en önemli stratejik ortaklarından biri olduğunu belirterek, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek istediklerini söyledi. Vali Masatlı da, Türkiye'nin Kore Cumhuriyeti ile ilişkilerini her alanda güçlendirmek için hazır olduklarını ifade etti.

Ziyarette, iki ülke arasındaki kültürel iş birliği ve turizm konuları da ele alındı. Büyükelçi Lee, Türkiye'nin Kore Cumhuriyeti'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu belirterek, Koreli turistlerin Türkiye'ye daha fazla gelmesini istediklerini söyledi. Vali Masatlı da, Koreli turistlerin Türkiye'yi ziyaret etmeleri için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade etti.

Ziyaret, Büyükelçi Lee'nin Vali Mustafa Masatlı 'ya bir plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Kardeşlik ve Dayanışma

Ziyarette, iki dost ülke arasındaki kardeşlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi. Büyükelçi Lee , iki ülke arasındaki ilişkilerin 70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, bu ilişkilerin her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi. Vali Masatlı da, iki ülke arasındaki ilişkilerin her alanda daha da gelişeceğine inandığını ifade etti.

Ziyaret, iki ülke arasındaki dostluğun ve iş birliğinin daha da güçleneceğine olan inancı pekiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.