,, ,

''Gülşah Tanrıöver''den iddialı sahne performansı!

Müzik 09.11.2022 - 09:17, Güncelleme: 09.11.2022 - 09:17 6134+ kez okundu.
 

''Gülşah Tanrıöver''den iddialı sahne performansı!

''Gülşah Tanrıöver''den iddialı sahne performansı!
Yayınlamış olduğu projelerle her dönem adından sıklıkla söz ettiren başarılı sanatçı '' Gülşah Tanrıöver ''; profesyonel müzik kariyerine sahnede hız kesmeden devam ediyor. Gelecek dönemlerde sıklıkla sahnelerde göreceğimiz '' Gülşah Tanrıöver ''; memleketi Aksaray 'da sevenleriyle buluştu. Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe şarkılarının yanı sıra kendi şarkıları ile de eşsiz bir geceye damga vuran güzel sanatçı; konserlerine Türkiye ve yurt dışında sevenleriyle buluşarak devam edecek.   Sahnedeki enerjisi ve iddialı sahne performansıyla göz dolduran sanatçı gece boyunca güçlü sesiyle alanı dolduran misafirlerine adeta müzik ziyafeti yaşattı.   '' Gülşah Tanrıöver '' yakın bir süre sonra da sürpriz bir proje ile sevenleriyle yeniden buluşacak.
''Gülşah Tanrıöver''den iddialı sahne performansı!
Yayınlamış olduğu projelerle her dönem adından sıklıkla söz ettiren başarılı sanatçı '' Gülşah Tanrıöver ''; profesyonel müzik kariyerine sahnede hız kesmeden devam ediyor.
Gelecek dönemlerde sıklıkla sahnelerde göreceğimiz '' Gülşah Tanrıöver ''; memleketi Aksaray 'da sevenleriyle buluştu. Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe şarkılarının yanı sıra kendi şarkıları ile de eşsiz bir geceye damga vuran güzel sanatçı; konserlerine Türkiye ve yurt dışında sevenleriyle buluşarak devam edecek.
 
Sahnedeki enerjisi ve iddialı sahne performansıyla göz dolduran sanatçı gece boyunca güçlü sesiyle alanı dolduran misafirlerine adeta müzik ziyafeti yaşattı.
 
'' Gülşah Tanrıöver '' yakın bir süre sonra da sürpriz bir proje ile sevenleriyle yeniden buluşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.