,, ,

Gülşah Tamur, kadın girişimciliği için örnek oldu

Gündem 05.08.2023 - 14:52, Güncelleme: 05.08.2023 - 14:52 3841+ kez okundu.
 

Gülşah Tamur, kadın girişimciliği için örnek oldu

Gülşah Asansörleri, kalite ve başarıyı tescilledi! Yeşilçam Medya A.Ş’den özel kalite belgesi alan firma, iki kez Yılın En İyi Asansör Firması seçildi.
Gülşah Asansörleri, özel kalite belgesi aldı. Kalite belgesini, Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Gülşah Asansörleri sahibi Gülşah Tamur'u iş yerinde ziyaret ederek takdim etti. Gülşah Tamur, ayrıca üst üste iki defa Yılın en iyi Asansör firması ödülünü almıştı. Gülşah Tamur, bir kadın olarak kadının gücünü ortaya koydu. Genelde asansör işi erkek işi gibi görülürken, Gülşah Tamur, sektördeki başarısıyla ilgili, "Çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapamazsın" dedi. Gülşah Tamur'a başarılarının devamını diliyoruz.
Gülşah Asansörleri, kalite ve başarıyı tescilledi! Yeşilçam Medya A.Ş’den özel kalite belgesi alan firma, iki kez Yılın En İyi Asansör Firması seçildi.

Gülşah Asansörleri, özel kalite belgesi aldı. Kalite belgesini, Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Gülşah Asansörleri sahibi Gülşah Tamur'u iş yerinde ziyaret ederek takdim etti. Gülşah Tamur, ayrıca üst üste iki defa Yılın en iyi Asansör firması ödülünü almıştı.

Gülşah Tamur, bir kadın olarak kadının gücünü ortaya koydu. Genelde asansör işi erkek işi gibi görülürken, Gülşah Tamur, sektördeki başarısıyla ilgili, "Çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapamazsın" dedi.

Gülşah Tamur'a başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.