,, ,

Gülfer Akgün Etyemez: Düğerek Mahallesi’nin Yeni Muhtar Adayı

Gündem 18.03.2024 - 16:19, Güncelleme: 18.03.2024 - 16:25 4000+ kez okundu.
 

Gülfer Akgün Etyemez: Düğerek Mahallesi’nin Yeni Muhtar Adayı

Düğerek Mahallesi’nde muhtar adayı olan Gülfer Akgün Etyemez, kadınların her alanda başarılı olabileceğine inanıyor ve mahallesindeki eksiklikleri gidermek için çaba gösteriyor
Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı Ayşe Kaşıkırık , Kadın Muhtar Adaylarına Destek Veriyor Düğerek Mahallesi muhtar adayı Gülfer Akgün Etyemez , 1979 Düğerek doğumlu, evli ve bir çocuk annesi. İlkokulu ve liseyi Düğerek’te tamamladı. 24 yıldır yaşadığı mahallesinde muhtar olmaya karar verdi. Etyemez, yıllardır mobilya sektöründe ve perakende pazarlamacılıkta çalışıyor. Mahallesindeki muhtarın, mahalle sakinlerinin dertlerini ve eksiklerini bilmediğini düşünerek, bu eksikliği gidermek için muhtar adayı oldu. Etyemez, ailesinin ve mahalle sakinlerinin desteğiyle bu yola çıktı. “Bence kadınların başarılı olabileceği hiçbir kulvar yok. Birçok örneği var. Kadınlar, sizin başarabileceklerinizin kat be katını başarabilirler” diyor ve ekliyor: “Öyle olmayacak vaatlerde bulunmak istemiyorum, ben bu mahallede yaşıyorum ve birlikte yaşıyoruz.”
Düğerek Mahallesi’nde muhtar adayı olan Gülfer Akgün Etyemez, kadınların her alanda başarılı olabileceğine inanıyor ve mahallesindeki eksiklikleri gidermek için çaba gösteriyor

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı Ayşe Kaşıkırık , Kadın Muhtar Adaylarına Destek Veriyor

Düğerek Mahallesi muhtar adayı Gülfer Akgün Etyemez , 1979 Düğerek doğumlu, evli ve bir çocuk annesi. İlkokulu ve liseyi Düğerek’te tamamladı. 24 yıldır yaşadığı mahallesinde muhtar olmaya karar verdi.

Etyemez, yıllardır mobilya sektöründe ve perakende pazarlamacılıkta çalışıyor. Mahallesindeki muhtarın, mahalle sakinlerinin dertlerini ve eksiklerini bilmediğini düşünerek, bu eksikliği gidermek için muhtar adayı oldu.

Etyemez, ailesinin ve mahalle sakinlerinin desteğiyle bu yola çıktı. “Bence kadınların başarılı olabileceği hiçbir kulvar yok. Birçok örneği var. Kadınlar, sizin başarabileceklerinizin kat be katını başarabilirler” diyor ve ekliyor: “Öyle olmayacak vaatlerde bulunmak istemiyorum, ben bu mahallede yaşıyorum ve birlikte yaşıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.