,, ,

Gülben Ergen, Çeşme'de sevenleriyle buluştu!

Magazin 13.08.2023 - 11:19, Güncelleme: 13.08.2023 - 11:19 13695+ kez okundu.
 

Gülben Ergen, Çeşme'de sevenleriyle buluştu!

Gülben Ergen, Çeşme'de sevenleriyle buluştu!
Gülben Ergen , önceki akşam Çeşme' de Şerefe Alaçatı 'da sevenleriyle buluştu. Konserinde Bekir Gökmen ve Tolga Çam imzalı iki ayrı kıyafet giyen Ergen, günler öncesinden rezervasyonları dolan mekânda enerjisiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ergen, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Konserinde sevilen şarkılarını seslendiren Ergen, hayranlarıyla da bol bol sohbet etti. Konser sonunda büyük bir alkış alan Ergen, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Gülben Ergen, Çeşme'de sevenleriyle buluştu!

Gülben Ergen , önceki akşam Çeşme' de Şerefe Alaçatı 'da sevenleriyle buluştu. Konserinde Bekir Gökmen ve Tolga Çam imzalı iki ayrı kıyafet giyen Ergen, günler öncesinden rezervasyonları dolan mekânda enerjisiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ergen, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Konserinde sevilen şarkılarını seslendiren Ergen, hayranlarıyla da bol bol sohbet etti.

Konser sonunda büyük bir alkış alan Ergen, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.