,, ,

Google’da Geçmişe Nasıl Bakılır?

Bilim-Teknoloji 08.07.2023 - 16:20, Güncelleme: 08.07.2023 - 16:20 10215+ kez okundu.
 

Google’da Geçmişe Nasıl Bakılır?

Google’da Geçmişe Nasıl Bakılır?
Google 'da geçmişe bakmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Bilgisayar üzerinden: a. Web tarayıcınızı açın ve www.google.com adresine gidin. b. Sağ üst köşede yer alan giriş yapma düğmesine tıklayın ve Google hesabınıza giriş yapın. c. Giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede yer alan Google hesap resminize veya baş harfinize tıklayın. d. Açılan menüden "Hesabım" seçeneğine tıklayın. e. Hesabınızın ayarlar sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada "Veriler ve Kişiselleştirme" bölümüne gidin. f. "Aktivite Kontrolleri" bölümünde "Web ve Uygulama Etkinliği" seçeneğine tıklayın. g. Geçmişteki arama etkinliğinizi görmek için "Web ve Uygulama Etkinliği" sayfasını kontrol edebilirsiniz. Burada önceki aramalarınızı, ziyaret ettiğiniz web sitelerini ve diğer etkinlikleri görebilirsiniz. Mobil cihazlar üzerinden (Android veya iOS): a. Google uygulamasını açın veya mobil tarayıcınızda www.google.com adresine gidin. b. Sağ üst köşede yer alan hesap simgesine (genellikle profil resmi veya baş harf) dokunun. c. Açılan menüden "Hesabım" seçeneğine dokunun. d. Hesabınızın ayarlar sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada "Veriler ve Kişiselleştirme" bölümüne gidin. e. "Aktivite Kontrolleri" bölümünde "Web ve Uygulama Etkinliği" seçeneğine dokunun. f. Geçmişteki arama etkinliğinizi görmek için "Web ve Uygulama Etkinliği" sayfasını kontrol edebilirsiniz. Burada önceki aramalarınızı, ziyaret ettiğiniz web sitelerini ve diğer etkinlikleri görebilirsiniz. Google , geçmiş arama etkinliğinizi ve diğer etkinlikleri depolar ve bu bilgileri size sunar. İstediğiniz zaman bu verileri görüntüleyebilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Google'ın veri politikaları ve gizlilik ayarları hakkında daha fazla bilgi almak için Google Hesap Ayarları veya Google Yardım sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.
Google’da Geçmişe Nasıl Bakılır?

Google 'da geçmişe bakmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Bilgisayar üzerinden: a. Web tarayıcınızı açın ve www.google.com adresine gidin. b. Sağ üst köşede yer alan giriş yapma düğmesine tıklayın ve Google hesabınıza giriş yapın. c. Giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede yer alan Google hesap resminize veya baş harfinize tıklayın. d. Açılan menüden "Hesabım" seçeneğine tıklayın. e. Hesabınızın ayarlar sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada "Veriler ve Kişiselleştirme" bölümüne gidin. f. "Aktivite Kontrolleri" bölümünde "Web ve Uygulama Etkinliği" seçeneğine tıklayın. g. Geçmişteki arama etkinliğinizi görmek için "Web ve Uygulama Etkinliği" sayfasını kontrol edebilirsiniz. Burada önceki aramalarınızı, ziyaret ettiğiniz web sitelerini ve diğer etkinlikleri görebilirsiniz.

  2. Mobil cihazlar üzerinden ( Android veya iOS): a. Google uygulamasını açın veya mobil tarayıcınızda www.google.com adresine gidin. b. Sağ üst köşede yer alan hesap simgesine (genellikle profil resmi veya baş harf) dokunun. c. Açılan menüden "Hesabım" seçeneğine dokunun. d. Hesabınızın ayarlar sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada "Veriler ve Kişiselleştirme" bölümüne gidin. e. "Aktivite Kontrolleri" bölümünde "Web ve Uygulama Etkinliği" seçeneğine dokunun. f. Geçmişteki arama etkinliğinizi görmek için "Web ve Uygulama Etkinliği" sayfasını kontrol edebilirsiniz. Burada önceki aramalarınızı, ziyaret ettiğiniz web sitelerini ve diğer etkinlikleri görebilirsiniz.

Google , geçmiş arama etkinliğinizi ve diğer etkinlikleri depolar ve bu bilgileri size sunar. İstediğiniz zaman bu verileri görüntüleyebilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Google'ın veri politikaları ve gizlilik ayarları hakkında daha fazla bilgi almak için Google Hesap Ayarları veya Google Yardım sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.