,, ,

Gönül Filmi

Tv-Dünyası 18.08.2022 - 13:44, Güncelleme: 18.08.2022 - 14:06 8497+ kez okundu.
 

Gönül Filmi

Netflix’in Türkiye orijinali filmi Gönül yayınlandığı ilk günden hız kesmeden sosyal medya gündeminde yer buldu.
Gönül Filmi nin konusu, oyuncuları, yönetmeni ve özeti hakkında tüm merak edilenler BKM imzalı, 10 Ağustos 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanan, senaristliğini ve yönetmenliğini Soner Caner'in üstlendiği, dram ve romantik komedi türündeki Türk filmi. 1 saat 35 dakika sürüyor. Oyuncular ve karakterleri  • Erkan Kolçak Köstendil - Piroz • Hazar Ergüçlü - Sümbül • Bülent Emin Yarar - Mirze • Ali Seçkiner Alıcı - Hogir • Selim Bayraktar - Kalender • Şevval Sam - Sefure • Asiye Dinçsoy - Hatun • Nazmi Kırık - Seymen • Ferit Kaya – Damat   Gönül Filminin konusu  Gönül, gençlik yıllarında sevdiği kadına kavuşamayan Mirze Dede’nin başına çektiği, konar göçer, müzisyen bir topluluğunun, mülkiyetsiz ve sevda peşinde koşan yaşamlarından bir kesit sununuyor. Piroz, erkek kardeşiyle birlikte köy köy gezip, düğünlerde ve cenazelerde keman çalıp, şarkı söyleyerek geçimini sağlayan genç bir adamdır. Onun hayatı, bir düğünden önce Sümbül adındaki geline aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Sümbül de aynı şekilde Piroz'u gördüğü an aşık olmuştur. Düğünün iki aile arasında çıkan çatışmayla sonlanmasından sonra Sümbül istenmeyen gelin haline gelir ve öldürülmesi düşünülür. Sümbül'ü kurtarmak için her şeyi göze alan Piroz, onu kaçırıp kendi köyüne getirir. Yıllar önce aynı sorunları yaşayan Piroz'un babası Mirze ve köylüleri onun en büyük destekçisi olur. Sümbül'ün ailesi de bu durumu kabullenemeyip, silahlanarak kızlarının peşine düşer. Piroz ve Sümbül, peşindekilerden kurtulmak için büyük nehri aşıp, köyden uzakta başka bir yere taşınır. Mirze ise arkada kalarak kötü adamlara karşı koymaya çalışır. Haber : Melek Gözen
Netflix’in Türkiye orijinali filmi Gönül yayınlandığı ilk günden hız kesmeden sosyal medya gündeminde yer buldu.
Gönül Filmi nin konusu, oyuncuları, yönetmeni ve özeti hakkında tüm merak edilenler BKM imzalı, 10 Ağustos 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanan, senaristliğini ve yönetmenliğini Soner Caner'in üstlendiği, dram ve romantik komedi türündeki Türk filmi. 1 saat 35 dakika sürüyor.
Oyuncular ve karakterleri 
Hazar Ergüçlü - Sümbül
Selim Bayraktar - Kalender
Şevval Sam - Sefure
Asiye Dinçsoy - Hatun
Nazmi Kırık - Seymen
Ferit Kaya – Damat
 
Gönül Filminin konusu 
Gönül, gençlik yıllarında sevdiği kadına kavuşamayan Mirze Dede’nin başına çektiği, konar göçer, müzisyen bir topluluğunun, mülkiyetsiz ve sevda peşinde koşan yaşamlarından bir kesit sununuyor.
Piroz, erkek kardeşiyle birlikte köy köy gezip, düğünlerde ve cenazelerde keman çalıp, şarkı söyleyerek geçimini sağlayan genç bir adamdır. Onun hayatı, bir düğünden önce Sümbül adındaki geline aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Sümbül de aynı şekilde Piroz'u gördüğü an aşık olmuştur. Düğünün iki aile arasında çıkan çatışmayla sonlanmasından sonra Sümbül istenmeyen gelin haline gelir ve öldürülmesi düşünülür. Sümbül'ü kurtarmak için her şeyi göze alan Piroz, onu kaçırıp kendi köyüne getirir. Yıllar önce aynı sorunları yaşayan Piroz'un babası Mirze ve köylüleri onun en büyük destekçisi olur. Sümbül'ün ailesi de bu durumu kabullenemeyip, silahlanarak kızlarının peşine düşer. Piroz ve Sümbül, peşindekilerden kurtulmak için büyük nehri aşıp, köyden uzakta başka bir yere taşınır. Mirze ise arkada kalarak kötü adamlara karşı koymaya çalışır.
Haber : Melek Gözen
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.