,, ,

'Gönül Dağı' Çekimlerine Kupa Arası! Set Ne Zaman Başlayacak?

Tv-Dünyası 14.11.2022 - 12:29, Güncelleme: 14.11.2022 - 12:29 4632+ kez okundu.
 

'Gönül Dağı' Çekimlerine Kupa Arası! Set Ne Zaman Başlayacak?

' Gönül Dağı ' Çekimlerine Kupa Arası! Set Ne Zaman Başlayacak?
Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği, cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni olan yapım, 20 Kasım'dan itibaren her akşam kanaldan canlı yayınlanacak Dünya Kupası maçları nedeniyle ekranlara ara veriyor. Sete 21 gün ara veren ekibin 24 Kasım'da yeniden iş başı yapması planlanıyor.   Dizinin kendisi de 19 Kasım'da yayınlanacak 77. bölümün ardından araya girip 17 Aralık Cumartesi akşamı 78. bölümüyle izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Kaynak: Birsen Altuntaş
' Gönül Dağı ' Çekimlerine Kupa Arası! Set Ne Zaman Başlayacak?
Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği, cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni olan yapım, 20 Kasım'dan itibaren her akşam kanaldan canlı yayınlanacak Dünya Kupası maçları nedeniyle ekranlara ara veriyor. Sete 21 gün ara veren ekibin 24 Kasım'da yeniden iş başı yapması planlanıyor.
 
Dizinin kendisi de 19 Kasım'da yayınlanacak 77. bölümün ardından araya girip 17 Aralık Cumartesi akşamı 78. bölümüyle izleyiciyle buluşmaya devam edecek.
Kaynak: Birsen Altuntaş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.